Mijn 25 meest afgespeelde liedjes

Ik luister niet zo vaak naar muziek, maar als ik het dan wel doe is het vaak naar dezelfde liedjes. Over and over and over again. Je kent het wel... je hoort een nieuw liedje, zet dat in je afspeellijst op iTunes en luistert er vervolgens op repeat naar tot je het beu bent. In ieder geval... dit zijn momenteel mijn 25 meest afgespeelde liedjes. 


Welk liedje staat momenteel op nummer 1 bij jou? 

Liefs, Sarah

9 opmerkingen

 1. Leuk artikel, kan er weer een paar uithalen die ik nog niet kon :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik luister via Spotify, dus ik kan pas aan het einde van jaar zien waar ik het meeste naar luister. Maar ik gok maar zo dat het een nummer van Ben Howard is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van Ben Howard ken ik bijna geen nummers. Toch maar eens opzoeken dan :)

   Verwijderen
 3. Leuke nieuwe lay-out! Mijne is ook dringend aan iets nieuws toe, maar 'k kom nooit tot 't echt gewenste resultaat, haha.
  Momenteel ben 'k zot van Stan van Samang & van Kensington. Een favoriet nummer heb 'k niet, want 't gebeurt wel heel dikwijls dat 'k gek ben van alle nummers van die bepaalde artiest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankuwel :) Maar ik ken het wel... nooit tot het gewenste resultaat komen... daarom verander ik mijn lay-out zo vaak. Ik krijg hem ook nooit ingesteld zoals ik hem wil. Argh. Zo stom dat ik daar zo weinig van ken.

   En oh, Kensington? Ken ik nie! Eens opzoeken :)

   Verwijderen
  2. Ja, Kensington, zeker eens opzoeken :D Heb 'k pas recent leren kennen, maar 'k ga zeker eens kijken voor een album, absoluut. 'k Heb hun sunsetconcert op Qmusic gezien, waauw :D

   Verwijderen
 4. Leuk om te zien! Zitten erg leuke nummers bij! :)

  BeantwoordenVerwijderen