Louis Widmer - Remederm lippenbalsem

Het merk Louis Widmer werd me jaren geleden al geïntroduceerd door mijn huidspecialist. En om eerlijk te zijn? Sindsdien ben ik 'hooked'. Widmer specialiseert zich in huidverzorging omdat de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam is, en daarom best wel een goede verzorging verdient. Na tal van cleansers en lotions van het merk te hebben uitgeprobeerd wilde ik de lippenbalsem ook wel eens uittesten. Dit is het verdict... 


De verpakking
De verpakking is heel simpel. Een wit tubetje waaruit je het product kan knijpen. Wanneer je de dop van de tube draait zie je een schuine opening waarmee je de balsem rechtstreeks op je lippen kan aanbrengen. Handig dus. Geen gedoe met plakkerig spul op je vingers. Eén tube bevat bovendien 15 ml balsem, wat best veel is. Daar kom je dus wel eventjes mee toe. Top!


De balsem
De lippenbalsem verzorgt, hydrateert en glanst een beetje op de lippen. Hij voelt goed aan en blijft relatief lang zitten voor een balsem. Heel leuk, aangezien je dan langer kan genieten van de subtiele glans. Qua substantie doet het product mij een beetje denken aan een iets meer vloeibare Vaseline. Het voelt namelijk heel romig aan maar is veel makkelijker uit te smeren. I like.

Twee varianten?
Er zijn twee varianten verkrijgbaar binnen de Remederm lippenbalsem lijn. Je hebt een versie mét en een versie zonder parfum. Die van mij is de versie zonder parfum en ruikt/smaakt effectief naar niks. Het is maar waar je van houdt. 


Werkt het?
Ja! Ik ben enthousiast! Echt! Deze balsem verzacht droge lippen meteen. Goodbye kapotte, pijnlijke lippen. Hello Louis Widmer. En daarbovenop zie je er ineens ook stralend uit door de glans die de balsem afgeeft. Ik ben fan!

Verkrijgbaarheid?
Louis Widmer Remederm is verkrijgbaar bij je apotheek of bij de drogist voor €7,50. Op de website kan je verkooppunten bij jou in de buurt opzoeken. 

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen