Diep in de zee

Tijdens onze vakantie in Egypte zijn Kristof en ik veel gaan snorkelen. En met veel bedoel ik dan ook écht veel. Héél veel. Gotta love the ocean. 

Mövenpick Resort El Quseir
Ons hotel, het Mövenpick resort gelegen in El Quseir, lag aan de Rode Zee. Ver moesten we dus nooit wandelen vooraleer we het water in konden duiken. Perfect. We zwommen er met roggen, zeeschildpadden en de meest gekleurde vissen die ik al ooit (in het echt!) heb gezien. Zo leuk om te doen. Ik kon gewoon uren naar dezelfde vissen blijven staren. Zalig! 

Go Pro
Deze vakantie was voor ons ook het ideale moment om onze Go Pro eens goed uit te kunnen testen. Heerlijk, zo onder water filmen. En natuurlijk kon ik het niet laten om met onze beelden een kort filmpje te maken. Let wel; we moeten nog wat oefenen met het onderwater-filmen. Het is een beetje hobbelig gefilmd hier en daar, dus hopelijk worden jullie niet meteen zeeziek tijdens het bekijken van de video ;) 


1 opmerking