5 random feitjes over mij

Vandaag zijn hier vijf random feitjes over mij. Op die manier leren jullie mij meteen ook beter kennen. Best leuk, leek mij zo. Laat gerust ook een feitje over jezelf achter in de reacties. Ik zou het erg leuk vinden om jullie ook wat beter te leren kennen! Zodus, here we go!

1. Ik tel calorieën. 
Ik ben nooit mager geweest en zolang ik mij kan herinneren hebben mensen mij aangesproken over mijn gewicht. Heel vervelend. Zeker wanneer je opgroeit en sowieso al super onzeker bent. Plezant is anders. Van kleins af aan ben ik daarom ook al bezig met diëten. Nu ja, altijd moest ik op dieet omdat àndere mensen mij te dik vonden. Geen goede motivatie om iets voor elkaar te krijgen dus; je moet er zélf ook voor de volle 100% voor willen gaan. Na jaren opmerkingen te hebben gepikt van (sorry not sorry!) idiote mensen die er behoefte aan hadden om mij aan te spreken over mijn uiterlijk, besloot ik er toch iets aan te gaan doen. Dit keer enkel en alleen voor mezelf. En sindsdien ben ik op 'dieet'. Ik tel calorieën like a boss. Vroeger bijna dwangmatig, tegenwoordig met periodes. Ik besef dat het misschien niet de beste of meest gezonde manier is om af te vallen, maar voorlopig werkt het voor mij wel goed.  

2. Ik heb last van paniekaanvallen.
Goh ja, wat kan ik daarover zeggen? Ik heb ze en ik probeer er zo goed mogelijk mee om te gaan. Voornamelijk mijn laatste schooljaar was vreselijk qua paniekaanvallen. Gelukkig had ik enkele fantastische klasgenoten die mij er telkens weer bovenop hielpen. (Waar ik hen overigens nog steeds héél dankbaar voor ben!!)

3. Ik wil niets liever dan de hele wereld zien.
Als ik kon dan ging ik elke maand drie weken op reis. Of gewoon op wereldreis. Ik wil namelijk àlles, maar dan ook echt àlles, gezien hebben. De luchthaven is tegenwoordig ook één van mijn favoriete plaatsen ooit. Hoe fijn is het gevoel dat je hebt als je naar een nieuwe plek kan vertrekken?! Zalig!

4. Mijn huisdieren zijn mijn beste vrienden. #ForReal!
Vrienden laten je vroeg of laat altijd in de steek. Huisdieren zullen er altijd voor je zijn. (Hoe zielig klinkt dat?!) Maar oké, ik spreek uit ervaring en voorlopig zijn mijn huisdieren dus nog steeds mijn allerbeste vrienden. Tegen hun kan ik tenminste alles zeggen zonder dat ze het doorvertellen ;) 

5. Ik ben een YouTuber.
Ik maak al sinds 2008 YouTube filmpjes. Compleet verslaafd was ik toen ik ermee begon; al vonden 'vrienden' het nogal belachelijk. Veel video's heb ik daarom ook van mijn kanaal verwijderd. Helaas, want het is altijd leuk (en grappig!) om oude beelden terug te zien. Tegenwoordig film ik ook minder omdat ik veel tijd steek in mijn blog, maar sowieso zal ik het niet snel opgeven. 

1 opmerking

  1. Sarah, jij bent NIET te dik, ik herhaal NIET! Maar 'k weet wel wat achterklap met een mens doet, maakte immers 't zelfde mee.. Die paniekaanvallen heb 'k gelukkig niet, al zit 't wel altijd in m'n hoofd dat 'k iets niet kan.. Tjah, vrienden.. Ik weet alleen dat 'k jou nooit zal laten vallen! En al zeker je geheimen niet zal doorvertellen ;) Jammer dat je maandelijks geen filmpjes meer maakt op YouTube, ik was fan!
    Tjah, jij vroeg eigenlijk om feitjes over mij, maar 'k antwoordde op die van jou. Ook goed? :p

    BeantwoordenVerwijderen