YSL Rouge Volupté Perle - 107 Impetuous Beige

Ik was al een tijdje op zoek naar een nude lipstick en liet mij compleet verleiden door de super mooie verpakking van Yves Saint Laurent. Deze Rouge Volupté Perle lipstick in de kleur 107 Impetuous Beige sprong meteen in het oog. Hoe leuk ziet hij er ook uit?!


De verpakking
Eerst en vooral de verpakking. Uniek, luxueus, gewoon ontzettend mooi. YSL straalt luxe uit. Wat ook leuk is; de kleur van de lipstick komt precies overeen met de kleur onder het logo. Super handig.


Nummer?
Wel jammer dat je de naam van de lippenstift niet op de verpakking kan terugvinden. Enkel het nummer (107).


Swatch
Wanneer je de lipstick swatched merk je al meteen dat hij een héle zachte, romige textuur heeft. Opnieuw ziet de kleur er exact hetzelfde uit als op de verpakking. Beige/peachy met een tintje roze. In mijn ogen de perfecte nude kleur.

(Zonder lipstick / Met lipstick)

Tegenvaller
Maar wat een tegenvaller. Hoe mooi de lipstick er vanbuiten uitziet, hoe slecht hij eigenlijk doet wat hij moet doen. Elk klein velletje op je lippen wordt benadrukt en door de romige textuur van de lippenstift loopt de kleur ook alweer heel snel uit. De kleur blijft dus zeker niet lang zitten. Wat wel positief is; a little goes a long way. Eén klein laagje lipstick en je lippen zijn goed voorzien van voldoende kleur. Bovendien is het een kleur die je makkelijk kan opbouwen. Méér kleur nodig? Gebruik gewoon een extra laagje. Liever een beetje subtiel? Dan is één laagje meer dan voldoende. Wat bij mij het allerbeste werkt is eerst en vooral een goede scrubbeurt voor mijn lippen, dan een lippenbalsem en dan één subtiel laagje van deze lippenstift. Dat ziet er altijd het beste uit. Op deze manier valt deze YSL lippenstift dan toch nog goed te gebruiken. 


Verkrijgbaarheid?
De YSL Rouge Volupté lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €31/stuk.

Heb jij ervaring met YSL lipsticks?

Geen opmerkingen