Welke tv-programma's/series ik tegenwoordig kijk?

Onlangs las ik op Evelyne's blog een artikel over haar TV-week. Geïnspireerd wou ik zelf ook iets schrijven over alle programma's die ik bekijk, maar al snel kwam ik tot de conclusie dat ik totaal niet zo'n tv-kijker meer ben. Ik sla geen enkele aflevering van Thuis over en kijk af en toe naar Met Vier In Bed, maar voor de rest is het all Netflix (series!) everything. Zodus... dit zijn de programma's/series die ik tegenwoordig vaak bekijk.  

Thuis (één)
Zoals ik al zei sla ik geen enkele aflevering van Thuis over. Beste programma OOIT!

Met Vier In Bed (vtm)
Sinds kort is het programma Met Vier In Bed terug op tv. Altijd leuk om wat inspiratie op te doen qua vakantie. Al is het gewoon ook een heel leuk programma om naar te kijken, met vaak best wel grappige mensen.

Orphan Black (Netflix)
Elke week wacht ik vol spanning op een nieuwe aflevering van Orphan Black. Wat een fantastische actrice is Tatiana Maslany toch?! Alleen al daarom is deze reeks de moeite waard om te bekijken.

Between (Netflix)
Deze serie is nieuw op Netflix maar had me toch meteen te pakken. Alle bewoners van Pretty Lake die ouder zijn dan 22 sterven plots aan een mysterieuze ziekte. De stad wordt in quarantaine geplaatst en iedereen moet maar zien te overleven. Super spannend!

The Returned (Netflix)
Ook een relatief nieuwe serie. Mensen die al jaren dood zijn beginnen plots terug te keren naar hun oude woonplaats. Af en toe een beetje eng, dus niet meteen een serie die ik 's avonds durf te bekijken. Haha. Wel een serie waar ik geboeid naar kan blijven kijken. Ik wil nu absoluut weten waar al die dode mensen vandaan blijven komen.

H20 - Just add water (Netflix)
Ja, wat?! Een serie voor kinderen? Pure nostalgie! Volgens mij kwam deze reeks vroeger op Ketnet en heb ik de meeste afleveringen toen al wel gezien. Nu ik al de seizoenen terug op Netflix zag staan, vond ik het gewoon leuk om van voor af aan opnieuw te beginnen. Best leuk om af en toe eens naar te kijken wanneer ik aan absoluut niets wil denken.

Pretty Little Liars (Netflix)
Want who the hell is A?!

The Fosters
The Fosters staat helaas niet op Netflix. Maar hey, wat een leuke serie! Het gaat over een groot gezin dat bestaat uit een lesbisch koppel, hun adoptiekinderen en al de dingen die ze meemaken.

Keeping Up With The Kardashians
Omdat de Kardashians fabuleus zijn ;)

Naar welke tv-programma's/series kijk jij momenteel?


6 opmerkingen

 1. Ooh leuk dat je bij mij die inspiratie vond :D
  Btw, 'k hoor je altijd over Netflix praten, maar heb je al eens gehoord van PopcornTime?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, da ken ik. Maar geef mij toch maar Netflix.

   Verwijderen
  2. We hadden 't er over in de laatste les woensdag & 'k moest direct aan jou denken. Wat is 't verschil dan? 'k Begrijp 't niet zo goed, 't is toch alletwee om films en/of series te bekijken? 'k Denk zelfs dat Popcorntime gratis is

   Verwijderen
  3. Het grootse verschil is dat Popcorn Time illegaal is! Ge moet maar eens Googlen. Er is al veel geschreven over de verschillen en gelijkenissen.

   Verwijderen
  4. Nee, de leerkracht zei net dat 't legaal is :/

   Verwijderen
  5. Netflix, ja. Popcorn Time nie! Check http://www.demorgen.be/technologie/regering-gaat-illegale-netflix-variant-popcorn-time-aan-banden-leggen-a2226049/

   Verwijderen