The Wanderlust Tag

Tags zijn leuk om de persoon achter een blog beter te leren kennen. De Wanderlust Tag is daarbovenop op mijn lijf geschreven. Ik reis ontzettend graag, dus vandaar... Hier volgen mijn antwoorden. 

Where was your first plane to?
Athene, Griekenland. Zo spannend want ik ging helemaal in mijn eentje vrijwilligerswerk doen op een manège in Evia. Maar alles is goed gekomen en ik heb de tijd van mijn leven gehad! 

Where have you traveled to that you would love to visit again?
Santorini. Zo'n mooie en leuke plaats. Ik hoop dat het er snel nog eens van komt. Ook zou ik graag nog eens teruggaan naar Dubai, Zuid-Frankrijk, Jordanië, Italië,... ;) 

You're leaving tomorrow, money is not an object, where are you going?
Op wereldreis, dankuwel. Ik wil overal geweest zijn; alles gezien hebben. 

Preferred method of travel; planes, trains or cars?
Vliegtuig. Ik ben altijd zo gelukkig als ik terug naar de luchthaven kan voor een volgende reis. Geen idee wat ik er zo plezant aan vind... Het maakt me gewoon telkens opnieuw super gelukkig. 

Favorite travel website?
WorldOfWanderlust. Haar reisfoto's alleen al... WAUW! En natuurlijk Tripadvisor. Ik zou er nooit meer zonder kunnen. Voor/tijdens/na elke reis (eigenlijk altijd dus) maak ik wel gebruik van deze website. Zo handig om iedereen zijn eerlijke mening te kunnen lezen. 

Where would you travel to just eat the food?
Italië. Because gelato! Yum. 

Is there a place you would never go again?
'Nooit' is een groot woord. Ik zou overal nog wel eens terug naartoe gaan. Om nu toch een plaats te noemen; Tunesië. Super toeristisch en de mensen waren ontzettend opdringerig. Totaal niet tof! 

Can you recite your passport number from memory if asked?
Nee. Haha. 

Do you prefer the window, aisle or middle seat?
Window seat! Altijd! Dan kan ik mijn hoofd tegen het raampje leggen om te slapen. Of om een poging te doen tot slapen. Ik sta ook niet vaak op om mijn benen te strekken of om naar het toilet te gaan, dus ik moet de mensen naast mij nooit veel storen. Het venstertje dus!

How do you pass time on an air plane?
Ik kijk films, lees een boek of luister naar muziek. Ik probeer ook altijd wat te slapen tijdens langere vluchten maar dat lukt me echt nooit. Vreselijk.

Geen opmerkingen