The Wanderlust Tag

Tags zijn leuk om de persoon achter een blog beter te leren kennen. De Wanderlust Tag is daarbovenop op mijn lijf geschreven. Ik reis ontzettend graag, dus vandaar... . Hier volgen mijn antwoorden. 

Naar waar ging je eerste vlucht? 
Athene, Griekenland. Zo spannend want ik ging helemaal in mijn eentje vrijwilligerswerk doen op een manège in Evia. Maar alles is goed gekomen en ik heb er de tijd van mijn leven gehad! 

Welke plek die je al bezocht hebt zou je graag nog eens opnieuw willen bezoeken? 
Santorini. Zo'n mooie en leuke plaats. Ik hoop dat het er snel nog eens van komt. Ook zou ik graag nog eens teruggaan naar Dubai, Zuid-Frankrijk, Jordanië, Italië,... ;)

Je vertrekt morgen. Geld is geen probleem. Waar reis je naartoe? 
Dan zou ik op wereldreis vertrekken. Ik wil overal geweest zijn en alles gezien hebben. 

Vliegtuig, trein of auto?
Vliegtuig. Ik ben altijd zo gelukkig als ik terug naar de luchthaven kan trekken voor een volgende reis. Geen idee wat ik er zo plezant aan vind... . Het maakt me gewoon telkens opnieuw super gelukkig. 

Je favoriete reiswebsite? 
WorldOfWanderlust. Haar reisfoto's alleen al... WAUW! En natuurlijk Tripadvisor. Ik zou er nooit meer zonder kunnen. Voor/tijdens/na elke reis (eigenlijk altijd dus) maak ik wel gebruik van deze website. Zo handig om iedereen z'n eerlijke mening te kunnen lezen. 

Naar welk land reis je puur voor het eten? 
Italië. Because gelato! Yum. 

Naar welke plek zou je nooit meer teruggaan?
'Nooit' is een groot woord. Ik zou overal nog wel eens terug naartoe gaan. Om nu toch een plaats te noemen; Tunesië. Ik vond het er super toeristisch en de mensen waren ook nogal opdringerig. Totaal niet tof! 

Ken je je paspoortnummer vanbuiten? 
Nee. Haha. 

Welk zitje verkies je in het vliegtuig? Raam, midden of gangpad?
Always the window seat! Ik zit heel graag aan het raam. Dan kan ik mijn hoofd daar tegen leggen om te slapen. Of om een poging te doen tot slapen. Ik sta ook niet vaak op om mijn benen te strekken of om naar het toilet te gaan, dus ik moet de mensen naast mij nooit veel storen. Het venstertje dus! Zeker weten. 

Hoe spendeer je je tijd in het vliegtuig? 
Ik kijk films, lees een boek of luister naar muziek. Ik probeer ook altijd wat te slapen tijdens langere vluchten maar dat lukt me echt nooit. Vreselijk.

Hoe spendeer jij je tijd in het vliegtuig? 

Geen opmerkingen