Rimmel Apocalips Lip Laquer - Stellar

Een product dat ik helemaal herontdekt heb dat is de Rimmel Apocalips Lip Laquer. Enkele jaren geleden kocht ik namelijk de felrode kleur 'Stellar', maar omdat ik een chicken ben op vlak van opvallende lipkleuren belandde de lipstick al snel onderaan in mijn make-up lade.

Rimmel Apocalips
Rimmel Apocalips bestaat al enkele jaren. Het product zou de glans van een gloss, de verzorging van een balsem en de kleur van een lipstick geven. Veelbelovend dus. In de collectie zitten zeven verschillende kleuren.

De verpakking
De lipstick heeft een zwarte draaidop die volgens Rimmel doet denken aan een buitenaards voorwerp. De onderkant van de verpakking is dan weer transparant, waardoor je de kleur van de lipstick goed kunt zien. Handig. 

De kleur
De kleur Stellar is heel gepigmenteerd en félrood. Een gewaagd kleurtje. 

(Met lipstick / Zonder lipstick)

Lipstick aanbrengen
De lipstick kan je heel makkelijk aanbrengen met behulp van de sponsapplicator. Je kan er namelijk erg precies mee werken. Het product voelt ook goed aan op de lippen, maar omdat het redelijk vloeibaar is kan je best even op een tissue happen zodat het sneller intrekt en het daardoor ook beter blijft zitten. Mijn lippen drogen er niet van uit, velletjes zijn niet zichtbaar en de glans blijft mooi behouden. Super dus! Om dan toch één klein minpuntje op te noemen? Na een maaltijd moet je je lippen eventjes bijwerken, maar het is zeker niet zo dat de kleur helemaal weg is. 


Verkrijgbaarheid?
Rimmel Apocalips is verkrijgbaar bij de drogist of bij bol.com voor €9,89.

Conclusie
Ik ben tevreden! Leuk lipproduct dat niet uitdroogt en er heel goed uitziet. Top!

1 opmerking

  1. Mooi! Ik vind het inderdaad drie mooie effecten hebben zoals het beloofd.

    BeantwoordenVerwijderen