My life in pictures #8 - Leuven, Borgloon en lekker eten

Vorige maand nam ik mij voor om wat meer te genieten van het leven. Ik wilde de lente meer bewust beleven, wat meer daguitstapjes maken en gezonder beginnen te eten zodat ik mij beter in mijn vel zou voelen. En jawel... Al dat bovenstaande is mij best goed gelukt. Kijk hier mee naar wat ik deze maand allemaal gedaan heb. 

De eerste dag van de maand mei gingen Kristof en ik uit eten. Uitzoeken wat ik moet aandoen eindigt bij mij vaak zo; een heleboel kleren op mijn bed en ik die uiteindelijk hetzelfde aantrek als altijd. Typisch. 

Eten bij de Zus & Zo in Bocholt. Lekker! 

B.o.B, Kristof's hond. Gewoon omdat ie zo leuk is.

Wanneer je drie katten in huis hebt dan kom je er altijd overal wel eentje tegen. Super gezellig! Ik zou er nooit meer zonder kunnen.

MODEL!

En natuurlijk mogen we het Fonsje niet vergeten. Ook nog steeds alive and kickin'

Deze foto van onze okkernoten-boom trok ik half mei. Ondertussen ziet hij er alweer compleet anders uit. Zo mooi, hoe alles zo snel verandert tijdens de lente. Bewust beginnen nadenken over de kleine dingen in het leven kan toch mooi zijn. 

Omdat deze foto mij aan mijn papa doet denken.

En wanneer ik buiten ben volgt Poes mij altijd. Friendship goals?! I think yes ;)

Een dorpje verderop was het jaarmarkt en kreeg ik van mijn mama een paar oorbellen voor €2,5. Beat that, Dior ;) Ook at ik chocolate covered aardbeien. Yummmm. Hashtag halfhealthy ;)

De kruiden die we bij Hema kochten zijn overigens heel goed gegroeid. Zo leuk. En handig. Die dingen mogen nu voor eeuwig blijven groeien. 

Begin mei moest ik naar de tandarts. En hoewel ik niet zo'n fan ben van de tandarts ging ik met mijn 'Fearless' sweatshirt aan. Doen alsof ik niet bang was. Like a boss. Haha. 

Mijn Bloglovin' button veranderde ik vorige maand ook naar het tekentje zonder volgcijfer. Wanneer ik mijn blog open vind ik het leuker om mij niet te focussen op het aantal volgers dat ik heb. Misschien stom, maar dit icoontje geeft mij meer 'rust' in mijn hoofd. Ik blog omdat ik het leuk vind, niet omdat ik per sé honderden volgers wil hebben. Ik vind het gewoon veel beter zo. Yes!

Ijsjes eten. Ik koos voor de smaken 'smurfentaart' en 'Raffaello'. 't Schepijsje in Meeuwen. Aanrader!

Een andere grote aanrader: speculoos-ijs van Lotus! Hmm hmmmm.

Fons heeft het dan weer meer voor de salades ;) Altijd eerst uit zijn kommetje halen wat hij het liefste eet, hoe moeilijk het ook is. Kleine grapjas.

Cocktails maken voor de blog! Niet onaangenaam. 

Dat ik het altijd zo plezant vind wanneer alle drie onze katten dicht bij elkaar zitten. Zo speciaal. Zo lief. Mijn hart smelt er gewoon van.

Want af en toe een groot bord Miracoli macaroni moet kunnen! Gecombineerd met Netflix? De hemel op aard!

Of een aflevering Once Upon A Time en een zelfgemaakte pizza. Praise the Lord

Van die dagen dat het weer bij je humeur past. Dit was zo'n dag. 

Die tijd van het jaar voor aardbeien met slagroom. Daar word ik ook blij van.

Ik ben bovendien opnieuw begonnen met de #100HappyDays challenge op Instagram. Enkele jaren geleden heb ik deze challenge al eens met succes uitgevoerd op Twitter, dus dit keer besloot ik mijn foto's op Instagram te plaatsen. Als fervent Instagrammer is dat namelijk niet zo'n probleem. Je kan me hier altijd volgen. Wat vinden jullie trouwens van het hele Bruce/Caitlyn Jenner gebeuren? Ik vind het fascinerend! Gotta love The Kardashians!

Sissi! Onze oudste. Ik wil me er niet te veel zorgen om maken, maar ze heeft cataract en last van haar tanden. Spijtige is dat ze vanwege haar leeftijd geen narcose meer aankan dus ook niet behandeld kan worden. Hopen maar dat haar situatie stabiel blijft, dan is er geen probleem. 

Met de boyfriend gaan wandelen in een park in Leuven. Zalig! En hoe leuk is zo'n boekentil? Je mag er een boek uitnemen als je er een ander boek insteekt. Tof!

Lekker Mexicaans gaan eten bij La Cucaracha in Leuven. En als dessert natuurlijk een ijsje. 

En ergens waar er Starbucks is... daar moet ik Starbucks drinken! Leve de Starbucks in Leuven station, zeg maar. 

Kristof en ik zijn ook nog eens naar de film geweest. Dat was al eeuwen geleden. We zagen Cinderella. Een hele leuke film!

En toen kreeg ik bloemen van Kristof. Ooh! Best boyfriend award gaat naar mijn boyfriend :)

Klaar voor een dagje Borgloon! Je kunt daar leuke wandelingen maken en verschillende kunstprojecten gaan bezichtigen. Zeer plezant dus.

Kunstproject van Aeneas Wilder.

Schattig! 

 Doorkijkkerkje.

Eventjes tot rust komen.

En natuurlijk heb ik ook vaak zitten bloggen. Ik plan alles goed op voorhand en maak duizenden to-do lijstjes ;) Wel niet zo makkelijk werken wanneer de kat beslist op de laptop te komen zitten. 

Terug van de kapper! Yay! Het was vijf, ik herhaal... VIJF... maanden geleden dat ik mijn highlights nog had laten bijwerken. Auwch. Haha. Ik vind het namelijk verschrikkelijk om urenlang bij de kapper te zitten gewoon om mijn kleur bij te laten werken. Niemand die ziet dat je zoveel moeite moet doen voor al dat blond. Tough life. Maar ok, nu ben ik er dus weer eventjes vanaf. En oh, do I love being a full on blonde :)

En jawel, ook van de dokter ben ik weer een tijdje af. Op deze foto zat ik in de wachtzaal. Ik heb vaak last van migraine en zit geregeld bij de dokter voor nieuwe voorschriften en dergelijke. Super vervelend, maar hé... het is nu eenmaal wat het is. Normaal kan ik er nu weer een drietal maanden tegen, dus ik ben gelukkig. 

Het was ook hoog tijd om mijn make-up kwasten nog eens te wassen. En wat is het fijn om opnieuw proper gerief te hebben!

Ik ging gezonder eten, dus voilà. Ik ging ineens vijf dagen op soepdieet en vijf dagen op juice cleanse. Goed bezig, mezelf. Een artikel over mijn juice cleanse komt overigens binnenkort online! 

En na al dat diëten was het tijd om te gaan uit eten. Haha ;) Ik proefde bovendien voor het eerst in mijn leven sabayon... Ieuw! Niet mijn ding. Geef mij dan toch maar ijsjes.

Op Komen Eten zagen we onlangs iemand verschillende soorten gin gebruiken in zijn menu. Omdat we sindsdien benieuwd waren naar die gin gingen we ernaar op zoek en kwamen we uit bij The Food Lounge in Tremelo. Ineens maar een paar (lees: 7!) flessen meegenomen. Want YOLO! 

En hoe leuk zien die flessen eruit?!

Gewoon omdat ik dit een grappige foto vond. Check Poes zijn pootjes. Zo schattig.

En natuurlijk konden we het Songfestival niet overslaan! Deze Bingo van TeamConfetti was echt leuk, ondanks dat ik grandioos verloor. 

Best breakfast ever! Hmmm.

Zelf pasta gemaakt voor de eerste keer in mijn leven. Yummie.

Aperitieven! Gezellig!

En toen was Kristof jarig en bestond de dag uit héél veel eten. 

En voila. Dat was mijn maand mei! Nu cheers to juni zou ik zo zeggen! 

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen