Movie Time #7

Afgelopen maand heb ik voornamelijk naar series gekeken. New Girl seizoen 4 - Holla at you! Deze 'Movie Time' bevat dus ook maar twee films; Fish Tank en Cinderella. Lees hier wat ik ervan vond. 

Fish Tank


Deze Britse dramafilm uit 2009 gaat over de 15-jarige Mia, die in een buitenwijk van Londen samenwoont met haar alleenstaande moeder en haar jongere zusje. Mia brengt nogal wat problemen met zich mee, tot haar moeder op een dag een vreemdeling mee naar huis brengt. De vreemde man belooft het gezin namelijk wat extra liefde te geven en alles in hun leven te veranderen.

Een trage film met een vreemde sfeer. Ik bleef wel geboeid kijken tot het einde, maar op zich vond ik het verhaal niet zoveel voorstellen. Niet mijn ding.

Score IMDB: 7,3/10
Mijn score: 6/10
Bekijk de trailer hier.

Cinderella


Een Amerikaans-Britse film uit 2015 die het verhaal van de gelijknamige tekenfilm uit 1950 volgt.

A little Disney magic never hurt nobody. Want wauw... wat een leuke film. In mijn ogen was het een complete verfilming van de Assepoester tekenfilm met hier en daar misschien een saai stukje. Maar oooh... die magie. Prinsen en prinsessen, feeën en kastelen, baljurken en glazen muiltjes. Zalig! Meer van dit graag.

Score IMDB: 7,4/10
Mijn score: 9/10
Bekijk de trailer hier.

Heb jij al één van deze films gezien?


Geen opmerkingen