Mijn vakantie in Dubai

Dubai stond al jaren op mijn bucket list. Sinds de bouwplannen van hotel Atlantis, The Palm ben ik namelijk compleet verslaafd geraakt aan deze luxueuze stad in de Arabische Emiraten. Nog voor Atlantis bestond wist ik dat ik er ooit zou gaan logeren. Ik begon ook steeds meer informatie op te zoeken over Dubai, en jawel… I was hooked. Ondertussen ben ik er al één keer geweest en ben ik er mijn hart helemaal verloren. Benieuwd naar mijn Dubai ervaring? Lees dan zeker verder!
Kristof en ik vlogen van Schiphol naar Dubai met Transavia. Niet meteen de allerbeste vliegmaatschappij, maar oké. We geraakten in Dubai International Airport zonder al te veel schade in onze portemonnee 😉 We logeerden tien dagen in het IBn Battuta Gate hotel, dat perfect gelegen is voor iedereen die Dubai wil gaan ontdekken. Het hotel ligt namelijk niet aan het strand, maar wél op wandelafstand van een metrostation. Ook kan je er voor de deur altijd wel een taxi nemen. Super handig! Wij vonden het hotel een echte aanrader voor iedereen die niet op zoek is naar een typische strandvakantie. Tip dus!
Dingen die wij hebben gedaan in Dubai?

 • Atlantis uiteraard! Helaas hebben we er niet gelogeerd, maar we bezochten er wel het aquarium ‘The Lost Chambers’ en hebben er een lekkere cocktail gedronken aan het strand. Een hotelbezoek zal voor een volgende keer zijn. Hopelijk 😉 
 • The Dubai Mall. Echt de moeite! Shopeeeeen!
 • Mall of the Emirates, IBn Battuta mall en Dubai Marina Mall. Want shoppen, shoppen, shoppen! Kristof vond het na een tijdje niet meer zo tof. 
 • The walk + Jumeirah Beach. Super mooie auto’s spotten en bruinen op het strand. Dubai is trouwens de enige plaats waar ik eens écht voor langer dan een uur op het strand ben kunnen gaan liggen. Het is er altijd heel warm, maar omdat het er constant een beetje waait voel je dat niet zo ontzettend hard. Perfect dus! 
 • Burj Khalifa. At The Top. Van het uitzicht gaan genieten op het hoogste gebouw ter wereld. 

Ondanks het vele shoppen hebben we toch best veel van Dubai gezien. Al moeten we sowieso nog weleens terug om ons to-do-lijstje af te kunnen werken.

Het filmpje van onze afgelopen reis kan je hieronder alvast bekijken.

En nu op naar, hopelijk snel, een nieuwe reis naar Dubai!


Comments (3)

 • Nesrin

  25 juni 2015 at 09:42

  Wow… Dubai zou ik heel graag willen zien.

 • Kimberly

  25 juni 2015 at 12:58

  Wat een super leuke post! Ik zou graag meer foto's willen zien. Dubai staat ook hoog op mijn lijstje!

  1. HosteSarah

   25 juni 2015 at 13:48

   Dankjewel! En oh, ook bedankt voor de tip! In volgende artikels meer foto's dus 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Review - Mövenpick IBn Battuta Gate Hotel, Dubai

Volgende bericht

L'Oréal Total Repair 5 Extraordinary Oil