Mijn vakantie in Dubai

Dubai stond al jaren op mijn bucketlist. Sinds de bouwplannen van hotel Atlantis The Palm ben ik namelijk compleet verslaafd geraakt aan de luxueuze stad in de Arabische Emiraten. Nog voor Atlantis bestond wist ik dat ik er ooit zou gaan logeren. Ik begon ook steeds meer informatie op te zoeken over Dubai, en jawel... I was hooked. Ondertussen ben ik er al één keer geweest en ben ik er mijn hart helemaal verloren. Benieuwd naar mijn Dubai ervaring? Lees dan zeker verder!

Kristof en ik vlogen van Schiphol naar Dubai met Transavia. Niet meteen de allerbeste vliegmaatschappij, maar ok. We geraakten in Dubai International Airport zonder al te veel schade in onze portemonnee ;) We logeerden tien dagen in het IBn Battuta Gate hotel, dat perfect gelegen is voor iedereen die Dubai wilt gaan ontdekken. Het hotel ligt namelijk niet aan het strand, maar wél op wandelafstand van een metrostation. Ook kan je er voor de deur altijd wel een taxi nemen. Super handig! Wij vonden het hotel overigens een echte aanrader voor wanneer je geen strandvakantie wilt. Tip dus ;) 

Dingen die wij hebben gedaan?
 • Atlantis uiteraard! Helaas hebben we er niet gelogeerd (want money is a bitch!), maar we bezochten er wel The Lost Chambers en hebben er een lekkere cocktail gedronken aan het strand. Een hotelbezoek zal voor een volgende keer zijn ;) 
 • Dubai Mall. Echt de moeite! Shopeeeeen!
 • Mall of the Emirates, IBn Battuta mall en Dubai Marina Mall. Want shoppen, shoppen, shoppen! Kristof vond het na een tijdje niet meer zo tof. 
 • The walk + Jumeirah beach. Super mooie auto's spotten en bruinen op het strand. Dubai is trouwens de enige plaats waar ik écht voor langer dan een uur op het strand kan gaan liggen. Het is er altijd heel warm, maar omdat het er constant een beetje waait voel je dat niet zo ontzettend hard. Perfect dus! 
 • Burj Khalifa. At The Top. Van het uitzicht gaan genieten op het hoogste gebouw ter wereld. 
 • ...
Ondanks het vele shoppen hebben we toch best veel van Dubai gezien. Al moeten we sowieso nog wel eens terug om ons to-do-lijstje af te kunnen werken. Bekijk hier alvast mijn filmpje van deze Dubai reis! 


En nu op naar, hopelijk snel, een nieuwe reis naar Dubai!

Liefs, Sarah

3 opmerkingen

 1. Wow... Dubai zou ik heel graag willen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke post! Ik zou graag meer foto's willen zien. Dubai staat ook hoog op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En oh, ook bedankt voor de tip! In volgende artikels meer foto's dus :)

   Verwijderen