Maybelline FIT Me! Concealer

Dikke lagen foundation vermijd ik liever, dus een goede concealer om mijn oneffenheden mee weg te werken is een echte must. Toen ik deze concealer vond gingen de hemelpoorten voor mij daarom toch wel eventjes open. Eindelijk een goed dekkende, niet ‘cakey’, natuurlijk uitziende concealer. Halleluja! 
FIT Me!-lijn
De FIT Me!-lijn van Maybelline zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk een kleur vindt die bij z’n huidskleur past. Bij de FIT Me! concealers zijn er bijvoorbeeld zes verschillende kleurtjes. Twee tinten voor een lichte huid, twee tinten voor een medium huid en twee tinten voor een donkere huid. Zo zit er zeker en vast wel een kleurtje tussen dat geschikt is voor jouw huidskleur. 
Verpakking
De concealer komt in een plastiek verpakking met een sponsapplicator. Op die manier kan je hem makkelijk aanbrengen. Uitwrijven doe ik in combinatie met mijn Real Techniques Expert Face Brush. Aanrader!
De concealer!
De concealer zelf is vloeibaar en verdoezeld oneffenheden en roodheden goed omdat hij zo dekkend is. Ook zorgt hij voor een frissere en gezondere look. Wat ik er zo leuk aan vind dat is dat je hem bijna niet ziet zitten en hij dus totaal niet cakey overkomt. Heel natuurlijk. Super! In combinatie met wat poeder blijft de concealer ook de hele dag zitten.
Verkrijgbaarheid?
Je kan deze Maybelline FIT Me! concealer verkrijgen bij o.a. Bol.com voor 8,99 euro.
Conclusie?
Favoriete concealer, much? Ik gebruik hem dagelijks om mijn puistjes weg te camoufleren en mijn wallen weg te werken. Works like a charm. Bovendien is hij heel zuinig in gebruik want a little goes a long way. 10/10. Grote aanrader!
(Zonder make-up / Met concealer + blush + bronzer + wenkbrauwgel)

Comments (2)

  • Nesrin

    21 juni 2015 at 18:16

    Klinkt goed ik kende deze nog niet. Sowieso moet ik de cosmetica afdeling van Bol even bekijken want ze hebben meer dan ik denk.

  • HosteSarah

    21 juni 2015 at 18:26

    Bol heeft idd een ruim assortiment qua make-up. En vaak hebben ze ook acties waardoor je best leuke dingen kunt scoren op beauty gebied. Altijd handig 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Elizabeth Arden - Eight Hour Cream Lip Protectant Stick

Volgende bericht

8x doen in Dubai