L'Oréal Total Repair 5 Extraordinary Oil

Enkele maanden geleden kocht ik op vakantie in Florida deze haarolie van L'Oréal. Hoog tijd dus om te laten weten hoe deze mij bevalt. 

Dit werkt echt
Niets dan positief over dit product. Mijn haar voelt snel droog aan, dus na het wassen gebruik ik graag een voedend product. Wel, één pompje van deze olie en BAM... mijn haar voelt zacht aan en ziet er veel gezonder uit! Wonder boven wonder. Dit werkt echt goed! 


Eén pompje
Wanneer ik twee pompjes product gebruik dan voelt mijn haar snel vettig aan, dus één pompje is meer dan voldoende. Positief, want zo kom je best lang toe met een flesje. Ik gebruik het telkens na het wassen van mijn haar en, na vier maanden gebruik, heb ik nog steeds meer dan de helft van het product over. Top!

Gebruik
Na het wassen van mijn haar gebruik ik één pompje product. Ik wrijf het uit in mijn handen en smeer het vervolgens doorheen heel mijn haar. Voornamelijk mijn haarpunten worden voorzien van goed wat olie. Ook werkt het goed om je haar in model te houden nadat je het gesteild hebt. Heel handig. 


Verkrijgbaarheid
Deze haarolie is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €10,15.

2 opmerkingen

  1. Klinkt goed! Ik ken deze niet. Fijn dat het zuinig in gebruik is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad! Altijd een groot pluspunt als je er lang mee toekomt :)

      Verwijderen