Elizabeth Arden – Eight Hour Cream Lip Protectant Stick

De Eight Hour Cream van Elizabeth Arden is ontzettend populair onder bloggers. Voornamelijk in Amerika. Toen ik een tijdje geleden in Florida op vakantie was nam ik daarom deze lip protectant stick mee. Als grote lippenbalsem fanaat was ik natuurlijk erg benieuwd naar het Elizabeth Arden fenomeen en wilde ik de balsem graag zelf ook eens uittesten.

De verpakking
Simpel maar stijlvol. Daar hou ik van. De verpakking straalt luxe uit. Let wel: toen ik de stick voor het eerst gebruikte viel meteen op dat die maar heel kort was. Blijkt dat het product maar 3.7g bevat, terwijl een ‘normale’ lippenbalsem (à la Labello) toch al snel aan de 5g komt. 
De geur en de kleur
Het product is parfumvrij en heeft daarom een ietwat chemisch geurtje. Niet storend, maar een lekkere geur/smaak zou toffer geweest zijn. Qua kleur ziet de balsem er ook gewoon ‘medisch’ uit. Een beetje zoals een perzikkleurige zalf, maar dan in stickvorm. 
Mijn mening
Een voedende en herstellende lippenbalsem die bovendien SPF 15 bevat. Kan gewoon niet beter. Perfect om mee te nemen op vakantie. Dat de verpakking er mooi en luxueus uitziet dat is alleen maar een pluspunt. Een lekkere smaak/geur zou natuurlijk leuk zijn geweest, maar ik stoor me zeker niet aan de huidige geur. De lippenbalsem doet wat hij moet doen; je lippen verzorgen! Hij smeert fijn uit en gaat droogheid tegen. Ik ben fan! 
Verkrijgbaarheid?
Je kan de Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick verkrijgen via Douglas.nl voor €22,95. 
Ben jij al bekend met de producten van Elizabeth Arden? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Dagje Leuven

Volgende bericht

Maybelline FIT Me! Concealer