Destination? EGYPTE!

Kristof en ik waren al een tijdje aan het uitkijken naar een Last-Minute reisje. Wij zijn niet meteen het type vakantiegangers à la All-In resorts, maar dit hotel in Egypte kon ons toch bekoren. Woensdag vertrekken we! 

Mövenpick Resort El Quseir
Ik kijk er zo naar uit om opnieuw in een Mövenpick resort te kunnen verblijven. In Dubai verbleven we ook al eens in een Mövenpick hotel en dat beviel ons ontzettend goed. Pure luxe was dat. Hopelijk bevalt het ons in Egypte opnieuw! Ik kan al niet wachten. Heerlijk op het strand gaan liggen met een goed boek... ZALIG! Om van het ontbijtbuffet nog maar te zwijgen. Hmm.

El Quesir
Bovendien ligt El Quesir zo'n 200km van het alombekende en super toeristische Hurghada. Ik hoop op die manier toch op een iets rustiger plekje terecht te komen. Voor mij hoeft al dat drukke, toeristische gedoe namelijk niet hoor. Best wel spannend dus. Het Mövenpick resort dat wij hebben uitgekozen schijnt goed te zijn voor mensen die op zoek zijn naar rust, dus dat is toch al dat.

Uitstapjes
Vanuit El Quesir zou je uitstapjes kunnen maken naar Luxor, Satayah, Edfu en Assouan. Je kunt er ook met wilde dolfijnen gaan zwemmen en op woestijnsafari gaan per jeep, quad, kameel of te paard. Wat we gaan doen zien we ter plaatse wel. 

Ik kan alvast niet meer wachten. 

Wat zijn jouw vakantieplannen?


2 opmerkingen

  1. Grote reisplannen heb 'k niet. Wat m'n ouders & ik gaan doen in m'n verlofweekje in Augustus weet 'k nog niet, maar 'k denk wel dat we nu & dan wel een daguitstapje zullen plannen. Kan 'k dan nog eens een blogje schrijven, haha! Veel plezier in Egypte!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankuwel :) En daguitstapjes zijn ook altijd leuk eh. Ge kunt overal vakantie vieren. Zelfs in eigen land en zelfs maar voor één dag! Als ge u maar amuseert!

      Verwijderen