De series TAG

Deze TAG kwam ik al verschillende keren tegen in Blogger-land. Omdat ik zo'n grote serie-liefhebber ben besloot ik hem dan ook maar gewoon over te nemen. Benieuwd naar mijn favoriete serie ooit? Of naar het personage dat ik weleens mee op date zou willen nemen? Lees dan zeker verder!

Wat was de eerste serie die je volgde?
Thuis op één. Die serie kijk ik al zo lang het programma bestaat. Als je Thuis echter niet meerekent dan is de eerste serie die ik écht volgde volgens mij Lizzie McGuire. Elke avond na school zorgde ik ervoor dat ik 's avonds klaar zat voor mijn dagelijkse aflevering op Ketnet. Zalig! Dat waren nog eens tijden. 

Wat is je favoriete serie ooit?
Op dit moment ben ik sterk geneigd om Pretty Little Liars te zeggen. Ik vind de reeks nog steeds erg spannend en ik kijk nog altijd elke week uit naar een nieuwe aflevering. Na àl die jaren! 

Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Met Michael Scofield uit Prison Break. Wat-een-man! 

Welke series volg je op dit moment?
Momenteel volg ik The Fosters, Pretty Little Liars, Orphan Black, Between en The Returned. Best een hele hoop dus. 

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Oeh, dat is een moeilijke. Ik heb nog niet zo heel veel series uitgekeken, maar wanneer een serie afloopt ben ik toch wel altijd benieuwd hoe het leven van de personages verder verloopt. Hoe gaat het nu bijvoorbeeld met de familie uit Breaking Bad? Ik zou het leuk vinden om dat te weten te komen.  

Welke serie wil je nog graag zien?
Ik heb echt geen idee! Tips? Aanraders? Iemand? 

Heb je weleens een serie of enkele afleveringen herbekeken?
Een hele serie heb ik nooit herbekeken. Wel heb ik talloze afleveringen van Dawson's Creek, Gilmore Girls, H2O - Just Add Water, Lizzie McGuire, Friends en Sex and the City dubbel gezien.

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Heartland, The Secret Life of the American Teenager, Awkward, Faking It, Switched at Birth, The 100, Gossip Girl,... . Best veel eigenlijk. Sommige series beginnen mij na een tijdje gewoon te vervelen. Maar wie weet geef ik ze ooit nog weleens een nieuwe kans. 

Met welk personage zou je weleens van plaats willen ruilen?
Ook niet meteen een makkelijke vraag. Series zijn vaak zo dramatisch en personages maken dikwijls de gekste dingen mee. Ik zou bijvoorbeeld niet gestalkt willen worden door A in Pretty Little Liars. Om dan toch een personage uit te kiezen... Jess uit New Girl. Ze is zo grappig en maakt de meest random dingen mee. En als ze iets gek doet dan vinden haar vrienden dat niet eens zo heel abnormaal. Dus ja, laat mij maar Jess zijn dan.

Met welk personage zou jij graag een keertje van plaats willen ruilen? 

6 opmerkingen

 1. Ik wil zo graag beginnen met PLL en Black Orphan.

  Gossip Girl vind ik erg leuk! Love Blair!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Allebei zo leuk om te volgen!!!
   En jaa, Blair! het stukje Gossip Girl dat ik gevolgd heb was ik ook fan van haar :)

   Verwijderen
 2. Ik mis mijn serie Home And Away :( Vtm last een zomerstop in met de serie & dat vind 'k zoooo kut! 'k Mis die beachboys, mooi strand, surfplanken, blauw water, ..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da gevoel ken ik. Bij Thuis elk jaar van't zelfde. Zo vervelend.

   Verwijderen
 3. Pretty Little Liars is echt leuk! Ik had Gossip Girl ook nooit afgekeken dus besloot ik vorige zomer elke dag een aflevering te kijken soms twee haha. En wist ik toch nog hoe het was afgelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, leuk. Ik ben ook best benieuwd naar het einde van de reeks. Al weet ik al wel wie Gossip Girl nu eigenlijk is. Ik was té nieuwsgierig om het niet op te zoeken ;)

   Verwijderen