Dagje Leuven

Onlangs gingen Kristof en ik een dagje naar Leuven. Ik had me voorgenomen wat meer uit huis te komen zodat ik wat meer van het leven kan genieten. Ik zit namelijk vaak binnen en heb dan altijd het gevoel dat de hele wereld doordraait en mijn leven op pauze staat. Alsof iedereen leuke dingen kan doen, en ik niet. Daar bracht ik dus wat verandering in.

Kinepolis
We reden tegen de middag naar Leuven, parkeerden onder het station en liepen daarna op ons gemak wat door het stad. Nadat we bij de INNO waren gepasseerd besloten we naar de Kinepolis te gaan. Ik was al eeuwen niet meer in de cinema geweest, dus YES. Popcorn, here I come 😉 We kozen voor de film ‘Cinderella’ en genoten van onze snacks.

Starbucks
Na de film was het tijd voor Starbucks (uiteraard) en gingen we met onze Iced Caramel Macchiatos naar een park om eventjes te gaan wandelen. Het was mooi weer, dus waarom niet?! Lekker uitblazen. En er zaten baby zwanen. Zo schattig!

La Cucaracha
Kristof had overigens gereserveerd bij La Cucaracha; een Mexicaans restaurantje. Na onze wandeling gingen we dus lekker eten. Hmm. Ik proefde een Frozen Margarita en een vegetarische burrito met guacamole. Super lekker.

Duiven en witte sneakers?
Oh, en had ik al verteld dat er een duif was die besloot een poepje achter te laten op Kristof zijn nieuwe, knalwitte sneakers? En dat vlak voordat we gingen eten? Haha. Ik had al lang niet meer zo hard gelachen. Nu ja, gelukkig had hij extra schoenen in de auto staan dus was het probleem snel opgelost.

Ijsjes!
Na het eten gingen we nog een ijsje halen en reden we naar huis.
Leuk, zo’n dagje weg. Meer van dat graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

YSL Rouge Volupté Perle - 107 Impetuous Beige

Volgende bericht

Elizabeth Arden - Eight Hour Cream Lip Protectant Stick