Dagje Antwerpen + Shoplog

Vorige week ging ik samen met mama een dagje naar Antwerpen. We gingen om 15u naar de musical 'War Horse' kijken in de stadsschouwburg, dus maakten we er ineens een leuk daguitstapje van. Shoppen, uit eten, terrasjes doen. Genieten! Hier volgen enkele foto's van ons dagje uit.

Ellis Gourmet Burger. Yum! De Crazy Red Veggie burger is een grote aanrader! Zo lekker!

Een terrasje doen in het zonnetje vooraleer de musical begint.

En dan de musical... WAUW! Zo mooi. In het begin was ik wat bang dat ik die fake paarden maar niets zou vinden, maar wow... . Na een tijdje besef je bijna niet meer dat die paarden niet echt zijn. Zo goed gemaakt!

En natuurlijk mag Starbucks niet ontbreken tijdens een dagje Antwerpen. Stiekem zijn we er twee keer langs geweest. Hmm.

Uiteraard mocht het shoppen ook niet ontbreken. Héél veel tijd hadden we niet, maar het is me toch gelukt om enkele leuke items te scoren.

Ik kocht een kleedje bij Zara (links) en eentje bij Forever 21 (rechts). Ik vond ze allebei leuk staan én goed zitten. Dat kon ik dus niet negeren ;)

Bij Starbucks kocht ik nog een glazen beker en bij INNO kocht ik een nieuwe hydraterende crème van Clinique omdat die van mij bijna op is.

Leuk, zo'n dagje weg. Genieten.


Geen opmerkingen