Cozy night in!

Een gezellig avondje helemaal aan mezelf besteden dat staat voor mij gelijk aan de ideale cozy night in. Een uitgebreid bad, een gezichtsmasker, nagels lakken, Netflix en mijn bed. Zalig! Dit is wat ik doe tijdens een cozy night in. 

Een lekker warm en lang bad nemen met veel badschuim en wat kaarsjes in de badkamer. Gezellig. De perfecte manier om te ontstressen.

Om mijn haar wat extra verzorging te geven zorg ik voor een shampoo, conditioner én een haarmasker. Alles goed laten intrekken en mijn lokken voelen opnieuw zijdezacht aan. 

Ook een gezichtsmasker mag niet ontbreken. Dit Tea Tree masker van The Body Shop doet mijn huid stralen en voelt lekker fris aan. Top.

Na mijn uitgebreid bad is het tijd om mijn hele lichaam in te smeren met een hydraterende bodylotion, en mijn handen en voeten eens goed aan te pakken. En als kers op de taart: mijn nagels vijlen en lakken. Ben ik de enige die zich stukken beter voelt wanneer haar nagels mooi gelakt zijn? 

Nadat ik helemaal fris gewassen ben dan is het tijd voor series in combinatie met een lekkere snack! Ben & Jerry's kan er altijd wel bij. Hmm.

En wanneer ik klaar ben om te gaan slapen gebruik ik graag een Pillow Mist. Deze is van Bath & Bodyworks en ruikt naar lavendel en vanille. Lekker! Je zou er beter en rustiger van slapen, dus het kan maar helpen. Het ruikt in ieder geval hemels! 

Wat doe jij tijdens een cozy night in?

2 opmerkingen

  1. Meestal neem 'k een douche omdat 't snel moet gaan, maar ik kan wel eens genieten van een warm bad, vooral als 'k ziek of moe ben. Daarna m'n home-pack aan (oftewel een jogging :p) & in de zetel met m'n laptop naar tv kijken. Zalig toch? :D Helaas is dat hier niet altijd mogelijk..

    BeantwoordenVerwijderen