5x mijn guilty pleasures

Iedereen heeft ze wel, guilty pleasures. Sommige hou je liever voor jezelf en andere kan je al eens delen met de buitenwereld ;) In ieder geval... Guilty pleasures laten zien waar jij gelukkig van wordt en maken je tot wie je bent. Benieuwd naar die van mij? Hier zijn er alvast vijf!

1. Reality shows
Keeping Up With The Kardashians, Jersey Shore, The Bachelor,... . You name it, I probably love it. Zo fout, maar oh-zo-goed. Tegenwoordig zijn het The Kardashians waar ik helemaal fan van ben. Had ik ook maar zo'n luxueus leven. Mag ik Khloé of Kim zijn alsjeblieft? Ok. Dankuwel.

2. Mooie verpakkingen
Wat er in die verpakkingen zit? Who cares?! Ik moet het gewoon hebben. Al is het maar om er een mooie Instagram foto van te kunnen maken. 

3. Films voor tieners
Maar dan wel goède films (met toch consequent een heel slecht verhaal) voor tieners. Uiteraard. En dan bedoel ik old-school films met Lindsay Lohan, Hilary Duff of Mary-Kate en Ashley Olsen in de hoofdrol. Fan van!

4. Appelmoes
Ik kan appelmoes eten met bijna alles. Yum. Yum. YUUUM! 

5. Starbucks
Veel te duur. Veel te hipster. En véél te lekker. Tja. Als ik een betere koffiebar heb gevonden dan zal ik het wel laten weten! Sorry not sorry.

Wat is jouw grootste guilty pleasure?

2 opmerkingen

  1. Ik lust ook doodgraag appelmoes! Liefst eten we hier thuis van onze eigen appelboom, maar 't gebeurt al eens dat we daar niet genoeg oogst van hebben om één of andere reden. Dan maakt m'n mama appelmoes van Granny Smith appelen, ook zo heerlijk! Mijn god, wat heb 'k nu zin in een pot appelmoes! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha geweldig. Oh yes the Kardashians op televisie is heerlijk. Enne ik ben ook erg oppervlakkig als het om verpakking gaat ;-)

    BeantwoordenVerwijderen