The Ice Cream TAG

Ijsjes. Hmmm. Waarschijnlijk mijn absolute, favoriete eten OOIT. Ik zou er van kunnen leven ;) Op Tedje's blog kwam ik deze TAG tegen en uiteraard kon ik het niet laten om hem zelf ook in te vullen. Ik als grote ijsjes-liefhebber moet deze TAG ook op mijn blog hebben staan. Haha. 

Wat is je favoriete topping? (disco dip, chocoladesaus of nooitjes?
Ik ben niet zo voor de toppings maar als ik dan toch moet kiezen dan kies ik voor chocoladesaus. Dat doe ik zo af en toe wel eens op een ijsje.

Welk ijsje vind je totaal niet lekker?
Alles met ananassmaak vind ik verschrikkelijk. Die raketijsjes die iedereen zo lekker vindt lust ik bijvoorbeeld totaal niet omdat het onderste gedeelte naar ananas smaakt. Ew.

Ben je meer een liefhebber van softijs, waterijs of yoghurtijs?
Softijs. Al lust ik ook wel af en toe een water- of yoghurtijsje. Of course.


Hoe ziet jouw droomijsje eruit? Waaruit zou het bestaan?
1 bol Ben & Jerry's Cookie Dough, 1 bol Haägen-Dasz Dulce De Leche en 2 bollen Birthday Cake ijs. In een bakje, zonder topping. Laat maar komen! Dankuwel!

Hoeveel ijs eet je ongeveer in de zomer?
Té weinig. Haha. Ongeveer 1x/week denk ik. Valt goed mee, toch? Op vakantie eet ik wel altijd wat meer ijsjes. Yum yum.


Welke drie smaken ijs neem je op je horentje of in je bakje?
Ik neem meestal maar twee bolletjes, altijd in een bakje. Daar heb ik dan vaak toch wel meer dan genoeg mee. Qua smaken neem ik altijd iets anders. Het ligt eraan tussen welke smaken ik kan kiezen natuurlijk. Zo at ik onlangs een bolletje 'smurfentaart' en een bolletje 'Raffaello'. Zooo lekker!

Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje.
Een bolletje HosteSarah. Al klinkt dat best wel vreemd. Haha.


Wat is jouw favoriete ijssmaak?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Wow dat is een tag die op mijn lijf is geschreven, als de grootste ijsliefhebber ever! :D

    BeantwoordenVerwijderen