Review - Neutrogena handcrème (ongeparfumeerd)

Omdat ik vaak last heb van droge handen ben ik een fervent handcrème gebruiker. Na het poetsen, wanneer ik uit bad kom, als het wat kouder is buiten, voor ik ga slapen,... . Handcrème kan ik altijd wel gebruiken. Lees hier mijn mening over de ongeparfumeerde handcrème van Neutrogena.

Rode en blauwe versie?
De rode versie van de Neutrogena handcrèmes is ongeparfumeerd, de blauwe versie is geparfumeerd. Bij Kruidvat vond ik de eerste versie en omdat ik nieuwsgierig was nam ik hem mee. Neutrogena staat bekend om zijn goede huidverzorgingsproducten, dus dit kon niet misgaan. Dacht ik.

Plakkerig!
Wanneer je de crème aanbrengt voelt hij heel plakkerig aan. Hij trekt ook niet snel in, dus dat is best vervelend. Het voelt wel alsof er een soort van plakkerig laagje over je handen blijft zitten. Ik gebruik hem om die reden ook enkel en alleen maar voor het slapen gaan.


De geur
Dan de geur. De crème ruikt inderdaad naar niks. Geen parfum, niks chemisch. Geurloos. Zoals het op de verpakking staat, natuurlijk.

300 gebruiksbeurten
Wat ook op de verpakking staat is dat je de crème 300x zou kunnen gebruiken. Of het effectief 300x is weet ik niet, maar je kan de tube inderdaad wel vaak gebruiken. A little goes a long way, zeg maar. Je hebt nooit veel crème nodig.


Werkt het? 
Ja! Je handen worden er veel zachter en minder droog van. Alleen zo jammer dat de crème zo plakkerig is en zo langzaam intrekt. Dat is voor mij toch echt een afknapper. Helaas.

Waar verkrijgbaar?
Bij o.a. Kruidvat voor €5,99.

Wat is jouw favoriete handcrème?

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen