Review – HEMA Make-Up Base + Fluid Foundation

Met mijn droge huid mét acné is het niet makkelijk om een goede primer/foundation combinatie te vinden. Deze producten uit de Hema zijn daarom misschien wel mijn favorieten!

Primer (Make-Up Base)
Eerst en vooral de primer. Je voelt hem niet zitten, hij trekt snel in en hij zorgt er effectief voor dat mijn make-up beter blijft zitten. Bovendien droogt hij mijn huid niet uit! Super positief dus.
Fluid Foundation
Voordelen?
Deze foundation plakt niet, smeert goed uit, en voelt licht aan. Je voelt hem nauwelijks zitten. Bovendien ziet hij er heel natuurlijk uit op de huid en is hij heel betaalbaar. In combinatie met de primer blijft hij ook goed zitten! Waar je wel op moet letten is het feit dat het een light coverage foundation is. Ik vind dat persoonlijk een voordeel omdat ik wel voor de ‘natuurlijke’ look te vinden ben. Als je echter meer dekking wil is deze foundation misschien niet jouw ding. 
Nadelen?
De verpakking! Foundation zonder pompje is voor mij altijd problematisch. Knoeien, knoeien, knoeien. Maar hé, dat ligt misschien wel aan mij. 
Resultaat
(Voor /  Na)

Verkrijgbaarheid?
De primer is verkrijgbaar voor €4,50 en de foundation voor €3, allebei bij Hema. 

Comments (1)

  • Evelyne Vergote

    20 mei 2015 at 11:27

    Ik gebruik producten van Babor. Ik heb ook een droge huid & acné. M'n acné is gelukkig aan de beterhand, nu ben 'k puur op m'n droge huid aan 't werken. Onlangs overgeschakeld op een ander product van Babor & ik kreeg verschrikkelijke uitslag :/ Dus ik zal bij m'n oud & vertrouwd product blijven, wat ze daar ook zeggen in 't schoonheidsinstuut.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Hoe ik mijn haar steil...

Volgende bericht

Review - e.l.f. Soothing Lip Balm