Review – e.l.f. Soothing Lip Balm

Als lippenbalsem-verslaafde moest ik de lippenbalsems van Eyes Lips Face, oftewel e.l.f., ook eens uitproberen. En omdat je deze herstellende en verzorgende lippenbalsems al voor maar amper 1 euro kunt krijgen vlogen ze snel in mijn winkelmandje!

3 smaken
De lippenbalsems zitten verpakt in een smalle, langwerpige witte huls. Heel makkelijk om mee te nemen in je handtas. Er bestaan bovendien drie verschillende kleuren/smaken. Strawberry Crème, Vanilla Crème en Blackberry Crème.

Lekker romig
De balsem geeft geen kleur af en smaakt ontzettend lekker. Ik bestelde Vanilla Crème en Blackberry Crème en ben daar ontzettend tevreden over. Het product voelt zacht en romig aan, en glijdt ook makkelijk over de lippen. Met bestanddelen als sheaboter, vitamine A en vitamine E zorgt deze balsem voor een langdurige bescherming.

Aanrader!
Ik ben fan! Voor maar 1 euro? Een echte aanrader!

Verkrijgbaarheid?
Je kan deze lippenbalsems bestellen via (o.a.) Douglas.nl!

Comments (2)

 • Evelyne Vergote

  23 mei 2015 at 17:27

  Mooie compositie 😉

  1. HosteSarah

   24 mei 2015 at 21:20

   Danku!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Review - HEMA Make-Up Base + Fluid Foundation

Volgende bericht

De lekkerste kaneelbroodjes!