Review – Dior Nail Glow

Omdat ik hou van een frisse, simpele manicure vind ik deze lak van Dior perfect. Hij zorgt ervoor dat je nagelbed mooi roze wordt en dat het wit van je nagels witter wordt. De natuurlijke schoonheid van je eigen nagels wordt er door benadrukt. Bovendien geeft de lak je nagels een mooie, verzorgende glans. Wat wil je nog meer? 

Het lakje ziet er knalroze uit maar brengt gewoon een subtiele roze-achtige schijn aan op je nagels. Het roze van je nagels wordt rozer en het witte randje wordt witter. Je verkrijgt het ‘my nails but better‘- effect, zeg maar.

Het kwastje is erg breed waardoor het lakken super simpel gaat. Je hebt bovendien maar een klein beetje lak nodig en die droogt daarbovenop nog eens heel snel op. Top!

Links zie je dat ik nog geen nagellak heb gebruikt, rechts gebruikte ik één laagje Dior Nail Glow. De foto’s zeggen genoeg denk ik. Check die glans! Wauw! Mijn nagels zien er stukken verzorgder uit. Een aanrader!

Ben je dus nog op zoek naar een simpel lakje voor een natuurlijk uitziende, mooi verzorgde manicure? Dior Nail Glow kan je bij (o.a.) Ici Paris verkrijgen voor €26,50.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Serie - Life Unexpected

Volgende bericht

Review - Ciaté Hoopla