Review - Dior Addict Lip Glow

Vroeger gebruikte ik de lippenbalsem van Dior (Crème De Rose) als een gek. Wat een geweldig product was dat?! Tot ik het op een gegeven moment nergens meer kon vinden en bleek dat het niet meer verkocht wordt. Ja, WAT?! Toen ik in Parijs een bezoekje bracht bij Sephora raadde één van de verkoopster mij daarom de Dior Addict Lip Glow aan. Dat zou de lippen namelijk ook hydrateren en verzorgen, én daarbovenop zou de natuurlijke kleur van je lippen beter naar boven komen. Ik besloot het uit te testen!

(Links: natuurlijk / Rechts: Dior Addict Lip Glow)

Kleur?
De Dior Addict Lip Glow reageert op de vochtigheidsgraad van je lippen waardoor je natuurlijke lip-kleur benadrukt wordt. Hij zorgt dus voor een uniek kleurtje en laat je lippen er fris en stralend uitzien.


Verpakking?
De verpakking ziet er mooi uit. Zilver met een lichtroze omhulsel. Mooi. Luxueus. Typisch Dior.


Lippenbalsem?
Aan de buitenkant ziet hij er vrij roze uit, maar op de lippen komt hij veel neutraler over. Hij geeft een mooie glans en een zacht roze kleurtje. Niet overdreven. Simpel. Een echte lippenbalsem zou ik het wel niet durven noemen. Eerder een goed verzorgende lipstick of dergelijke. Hij hydrateert en verzorgt de lippen (en bevat bovendien SPF 10!), maar hij voelt toch meer aan als een lippenstift dan een lippenbalsem.


Ik ben fan!
Desalniettemin ben ik helemaal fan van deze Lip Glow. Ik grijp niet zo snel naar lippenstift dus een mooie, verzorgende Lip Glow als deze is perfect voor mij. Simpel maar stijlvol. Just the way I like it!


Waar verkrijgbaar?
De Dior Addict Lip Glow is verkrijgbaar bij (o.a.) Ici Paris XL voor €34,20.


2 opmerkingen

  1. De verpakking alleen al is prachtig, een parel om te zien. Het geeft zeker een mooie glow op je lippen.

    BeantwoordenVerwijderen