Review - Ciaté Hoopla

Roze nagellakjes zijn helemaal mijn ding. Ik kan er maar moeilijk aan weerstaan. Toen ik dit flesje van Ciaté zag staan bij Sephora tijdens een citytrip in Parijs, was ik dan ook meteen verkocht. Leuke kleur, schattige verpakking. Dat was geen moeilijke beslissing. Meenemen!


Kleur?
Een mooie pastel roze kleur met een 'peachy' ondertoon. Roze-oranje maar dan met veel meer roze. Of zoiets. Haha. Een moeilijk kleurtje om te omschrijven maar wel een hele leuke kleur voor de lente/zomer.


Kwastje?
De lak is vrij dun maar na twee laagjes zijn mijn nagels helemaal bedekt. Het kwastje is aan de smallere kant en werkt gewoon prima. Je kan er je nagels simpelweg makkelijk mee lakken.


Aanrader!
Hoopla droogt ook relatief snel op en blijft langer zitten dan de meeste lakjes die ik gebruik. Ik kan er dus alleen maar positief over zijn. Een aanrader!


Verkrijgbaarheid?
Ciaté nagellak kost €9,95 en is in België verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Wat vind jij van de Ciaté lakjes? 


Geen opmerkingen