Review - OPI Otherwise Engaged

Otherwise Engaged van OPI komt uit de Soft Shades collectie. Een doorschijnende roze/parelmoer-achtige kleur voor een simpele, verzorgde manicure.


Net zoals alle OPI nagellakjes heeft ook Otherwise Engaged een makkelijk borsteltje om de nagellak mee aan te brengen. De lak is bovendien goed vloeibaar waardoor je je nagels éxtra makkelijk van wat kleur kunt voorzien.

Qua kleur ben ik niet zo'n fan van Otherwise Engaged. Het is een doorschijnend, lichtroze lakje met een soort van parelmoer glans. In de verpakking ziet de kleur er erg leuk uit, maar op mijn nagels vind ik het wat tegenvallen. Op deze foto gebruikte ik drie laagjes lak en zag het wit van mijn nagels er 'gelig' uit. Niet zo tof natuurlijk.

Ondanks dat ik fan ben van de OPI kleurtjes zou ik deze lak niet opnieuw kopen. Ik vind het persoonlijk geen aanrader. Mocht je wel geïnteresseerd zijn... OPI lakjes zijn o.a. verkrijgbaar bij Planet Parfum.

Wat is jouw favoriete OPI lakje?

Geen opmerkingen