Never have I ever...

Ken je dat spelletje? Meestal gespeeld op feestjes met wat flessen alcohol erbij?! Nee? Ja? In ieder geval... Er zijn een heleboel dingen die veel (?) mensen wel al gedaan hebben en ik (nog) niet. Hieronder volgt een lijstje met tien dingen die ik nog nooit gedaan heb.

Never have I ever...

Gaan vissen 
Zoveel mensen die het zo tof vinden en ik, als grote dierenliefhebber/vegetariër, vind het verschrikkelijk. Zelfs als kind heb ik het gelukkig nooit gedaan. Ik vind het gewoon veel te erg voor die vissen!

Onder narcose geweest
Ik heb nog nooit een operatie moeten ondergaan dus ben ook nog nooit onder narcose geweest. Het lijkt mij ook ontzettend gek om mee te moeten maken. 

Een bot gebroken
Tja, wat kan ik daar meer over zeggen? Ik ben voorzichtig? Ik heb veel geluk gehad op dat vlak? Geen idee. Gebroken beenderen... ik zou niet weten hoe het voelt. Al vond ik dat vroeger wel altijd jammer omdat ik toen zo graag eens een gips wilde hebben. Haha. 

Een blind date gehad
Ik heb vriendinnen die niets anders doen dan op blind date gaan. Ik daarentegen zou niet eens weten waar ik een blind date zou moeten vinden. Wie zou zo'n date toch maar gaan regelen voor mij?! En zelfs zonder dat 'blind' vond ik dat dateten al maar niets. Gelukkig heb ik Kristof nu en moet ik mij daar toch al geen zorgen meer om maken. Oef!

24u wakker geweest
Nope. Dat is me nog nooit gelukt. Onlangs ben ik in Florida maar liefst 23,5u achter elkaar wakker geweest. Ik wilde de 24u zo graag halen, gewoon om het eens meegemaakt te hebben, maar helaas. Mislukt! 

Een slang vastgehouden
Ik wil het nochtans graag eens meemaken. Ik heb zelfs nog nooit een slang aangeraakt. Waar zijn die slangen en wanneer kan ik ze komen knuffelen? 

In slaap gevallen tijdens de les
Hoewel ik af en toe heb zitten knikkebollen... in slaap vallen tijdens de les durfde ik gewoon niet. Stel dat ik begon te snurken? Of begon te praten in mijn slaap? Nee, nee! Slapen tijdens de les? Daar ben ik te seutig voor. 

Een verkeersboete gehad
Top natuurlijk! Alhoewel het misschien komt doordat ik niet graag met de auto rij en mij meestal lààt rijden. Thanks mommy and mr. boyfriend!

Autogereden in de sneeuw
Ik rij al niet graag met de auto in perfecte weersomstandigheden. Laat staan wanneer het sneeuwt. Tot nu toe heb ik sneeuwmomenten gelukkig ook altijd al kunnen vermijden. Halleluja! Praise the Lord.

Een meisje gekust
Haha. Het valt mij op dat veel van mijn vriendinnen dat wél al gedaan hebben. Ik zou mij echter ontzettend ongemakkelijk voelen moest ik het doen, denk ik. Maar hé, whatever fancies your interest natuurlijk. Bij mij is het er simpelweg nog nooit van gekomen. 

Wat is iets dat jij nog nooit gedaan hebt?


Geen opmerkingen