My Life In Pictures #7 - Pasen, Valkenswaard en opruimen

Mijn maand april aan de hand van veel (maar dan ook echt véél) foto's. Veel lees- en kijkplezier!

 Ik begon de maand met gezond eten. Tot Pasen aanbrak. Het begon al mis te lopen bij de hapjes...

En daar ging mijn dieet dan. Volgende keer beter. Maar oké. Zo zag mijn Pasen er dus uit. We hebben véél gegeten en naar de Ronde Van Vlaanderen gekeken.

Samen met mama ging ik naar een orchideeëntentoonstelling in Alden Biesen in Bilzen. Mooi om eens gezien te hebben! Wij hebben altijd orchideeën in huis dus het was ineens ook een goed moment om enkele nieuwe bloemen mee te nemen.

De orchideeëntentoonstelling vond hier plaats! Mooi. Kan ik hier komen wonen, alsjeblieft?!

Poes, onze jongste, heeft deze maand een ongelukje gehad. Hij heeft gevochten met een andere kat (eentje van de buren waarschijnlijk) en hield er een bloedneus en een opgezwollen oog aan over. Hij heeft een hele dag lang in zijn huisje gelegen en amper gegeten. Zielig! De dag erna was het gelukkig al veel beter. Stoere jongen hoor ;)

Minder stoer is mijn jongste vis. Als ik hem apart zet in een klein plastieken bakje gaat het redelijk en zwemt hij zelfs af en toe een beetje, maar in het aquarium gaat hij altijd gewoon op zijn buik (of zelfs ondersteboven) op de bodem liggen. Geen idee waar dat aan ligt. Zwemblaasontsteking misschien? Ik probeerde hem terug aan zijn aquarium te laten wennen door hem erin te zetten met weinig water, om dan vervolgens elke dag wat extra water toe te voegen. Zo kon hij dan opnieuw aan de grote hoeveelheid water wennen. Nu ja, tevergeefs. Op de foto kan je hem links in de hoek zien liggen. Niet veel later draaide hij ook gewoon terug ondersteboven. Mijn andere vis moet het allemaal maar ondergaan. Ocharme.

In een klein bakje met weinig water kan hij echter wél gewoon zwemmen. Heel gek. Ik zette hem op een dik boek (SOS Piet to the rescue) zodat mijn twee vissen elkaar toch nog een beetje konden zien (?). Haha. Geen idee of ze daar wat aan hebben. Sissi vindt het hele vissen-gedoe in ieder geval heel interessant.

Met Sissi gaat het trouwens best goed. Haar oogje (ze heeft cataract) is redelijk stabiel gebleven.

Een selfie af en toe kan nooit kwaad ;) Ik hou trouwens altijd hele fotosessies wanneer ik mijn volledige make-up heb gedaan, gewoon omdat ik dat niet vaak doe. Ben ik de enige die zulke fotosessies houdt?! Nee, toch?!

Zulke dingen maken mij triest! Het is effectief zo dat veel mensen niet verder kijken dan de aankoopprijs van een paard. "Wow, MAAR 500 euro voor een paard op Marptlaats?" Ja, 500 euro voor het paard zonder stal/zonder eten/zonder verzorging/zonder dierenartskosten/... . Die maandelijkse kosten die bij zulke dieren komen kijken zijn niet niks. Ik vind het bijna belachelijk dat er effectief mensen bestaan die daar niet over nadenken.

Selfies on selfies on selfies.

Hoe schattig is mijn Fonsje trouwens?! Hij is ook blij met het mooiere weer want nu kan ie weer fijn buiten rondlopen en lekker gras eten. Na luieren is dat ongetwijfeld zijn favoriete bezigheid!

Wanneer ik Fons ga eten geven is er altijd wel een kat die mij gezelschap komt houden. Dit keer was het Poessie. Knap ding.

Mooi! Ik hou van de lente.

Dagje Tüddern om boodschappen te doen met mama. Altijd plezant. We vertrekken dan 's morgens, doen al onze inkopen en gaan 's middags een lekker broodje eten met daarbij een grote kop koffie. Hmm.

Afgelopen maand ontdekte ik de serie Under The Dome. Ik kan al niet wachten op een nieuw seizoen! Zo leuk om naar te kijken!

En een dagje Valkenswaard met mama. Ook daar aten we 's middags een broodje met een koffie. Yum.

De foto ziet er comfortabeler uit dan het echt was. Zalig, ontspannen lezen in het zonnetje zou je denken... Nope! Het was ijskoud. Haha.

Wanneer de kat graag met je voeten speelt. En knuffelt. Dat ziet er dus zo uit. Lief!

Ken je de Cracking nagellak nog? Want ik begon hem afgelopen maand terug te gebruiken? Is dat fout? Haha.

Mensen met katten zullen dit uitzicht wel herkennen. Wanneer je kat zo dichtbij je gezicht komt zitten dat je naar zulk kopje moet kijken. Grappig en schattig tegelijkertijd.

Gelukt: mijn winterschoenen en winterjassen heb ik in dozen opgeborgen en op zolder weggezet.
Mislukt: bewegen! Ik wou dagelijks buikspieroefeningen en squats gaan doen (à la die facebookpagina's) maar hield het maar vol tot en met dag 12. Pijnlijk dat ik al zo snel opgaf. Mààr ik heb het geprobeerd! Dat is toch al dat.

Bij de HEMA kan je deze leuke potjes kopen om je eigen kruiden te kweken. Tof. Ik ben eens benieuwd of het gaat lukken.

Ik ontdekte een gaatje in mijn knie. Dat had ik nog nooit eerder gezien. Fascinerend.

Poetsen! Hier ging ik de boven poetsen. Ik ben zo'n clean-freak en vind het heel vreemd wanneer mensen niet elke week minstens 1x stofvegen, dweilen én stofzuigen. Ik kan namelijk niet tegen de gedachte dat ik niet grondig gepoetst heb. Het moet en zal altijd proper zijn waar ik woon!

Ook de binnenkant van onze kasten neem ik af en toe onder handen. Hier was ik onze theekast aan het opruimen.

Cornflakes met kaneel, de alom bekende Tony's chocolade en kaneel Ben & Jerry's. Kan ik misschien terug naar vorige maand alsjeblieft?! Te lekker allemaal!

Double Grumpy ;)

Pakjes bij de post krijgen. I love it! Ik bestelde schoenen bij Zalando en een nieuw dekbedovertrek bij Bol.com.

Kusje voor het baasje. En tijd om deze erg lange My life in pictures af te sluiten. xx.


5 opmerkingen

  1. aaah zo maak jij Selfies :p Ik kan dat dus op geen 100j hé.. Ach hoeft eigenlijk ook niet voor mij, 'k sta toch niet graag op de foto ;) Btw, 'k hou wel van zo'n blogs van jou ;) Zeer leuk om te lezen & te bekijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmm al dat eten lol!!!
    en ik hou van orchideeën!!!

    BeantwoordenVerwijderen