My Life In Pictures #7

Mijn maand april aan de hand van veel (maar dan ook echt véél) foto's. Veel lees- en kijkplezier!

Ik begon de maand met gezond eten. Yoghurt met müsli als ontbijt, een slaatje als middageten,... . Het was niet allemaal lekker (dat slaatje vond ik zelfs vies - Oops!), maar het was gezond. Ik was goed bezig... WAS!

 Want toen was het Pasen. Het begon al mis te lopen bij de hapjes...

En daar ging mijn dieet. Hai toch. Volgende keer beter ;) Maar ok. Zo zag mijn Pasen er dus uit. We hebben véél gegeten en naar de Ronde Van Vlaanderen gekeken.

En de rest van de maand is mijn dieet ook niet meteen goed verlopen. Paastaart, pizza, frietjes, cocktails en paaseitjes à volonté. Tja, na Pasen was het toch al naar de knoppen ;)

Samen met mama ging ik naar een orchideeëntentoonstelling in Alden Biesen in Bilzen. Mooi om eens gezien te hebben! Wij hebben altijd orchideeën in huis dus het was ineens ook een goed moment om enkele nieuwe bloemen mee te nemen.

De orchideeëntentoonstelling vond hier plaats! Mooi. Kan ik hier komen wonen, alsjeblieft?!

Thuiskomen en alle drie de katten (bij elkaar) zien zitten. Te schattig. Ik blijf het toch speciaal vinden om ze met z'n drietjes samen te zien; het zijn namelijk niet de allerbeste vrienden.

Poes, onze jongste, heeft deze maand ook een ongelukje gehad. Hij heeft gevochten met een andere kat (ééntje van de buren waarschijnlijk) en hield er een bloedneus en een opgezwollen oog aan over. Hij heeft een hele dag lang in zijn huisje gelegen en amper gegeten. Zielig! De dag erna was het gelukkig al veel beter. Stoere jongen hoor, die Poes ;)

Minder stoer is mijn jongste vis. Als ik hem apart zet in een klein plastieken bakje gaat het redelijk en zwemt hij zelfs af en toe een beetje, maar in het aquarium gaat hij altijd gewoon op zijn buik (of zelfs ondersteboven) op de bodem liggen. Geen idee waaraan het ligt. Ik probeerde hem terug aan zijn aquarium te laten wennen door hem erin te zetten met weinig water, om dan vervolgens elke dag wat extra water toe te voegen. Zo kon hij dan opnieuw aan de grote hoeveelheid water wennen. Nu ja, tevergeefs. Op de foto kan je hem links in de hoek zien liggen. Niet veel later draaide hij ook gewoon terug ondersteboven. Mijn andere vis moet het allemaal maar ondergaan. Ocharme.

Zo zielig! Hij ligt daar dan maar wat te liggen.

In een klein bakje met weinig water kan hij echter wél gewoon zwemmen. Heel gek. Ik zette hem op een dik boek (SOS Piet, hell yeah!) zodat mijn twee vissen elkaar toch nog een beetje konden zien (?). Haha. Geen idee of ze daar wat aan hebben. Sissi vind het hele vissen-gedoe alvast altijd best interessant.

Met Sissi gaat het trouwens best goed. Haar oogje (ze heeft cataract) is redelijk stabiel gebleven.

Een selfie af en toe kan nooit kwaad ;) Ik hou trouwens altijd hele fotosessies als ik mijn volledige make-up heb gedaan, gewoon omdat ik dat niet vaak doe. Ben ik de enige die zulke fotosessies houd?! Nee toch?! :)

En toen kreeg ik een koortsblaas. Mèèh.

Zulke dingen maken mij triest! Het is effectief zo dat veel mensen niet verder kijken dan de aankoopprijs van een paard. "Wow, MAAR 500 euro voor een paard op Marptlaats?" Ja, 500 euro voor het paard zonder stal/zonder eten/zonder verzorging/zonder dierenartskosten/... . Die maandelijkse kosten die bij zulke dieren komen kijken zijn niet niks. Ik vind het bijna belachelijk dat er effectief mensen bestaan die daar niet over nadenken.

Pas uit de douche. Zo ziet dat er dus uit.

En dan maar foto's nemen voor op de blog. Want dat moet natuurlijk ook gebeuren ;)

Selfies on selfies on selfies.

Zoals ik al zei... Paaseitjes à volonté, een hele maand lang! Yum, yum, yum.

Hoe schattig is mijn Fonsje trouwens?! Hij is ook blij met het mooiere weer want nu kan ie weer fijn buiten rondlopen en lekker gras eten. Zijn favoriete bezigheid, na luieren uiteraard ;)

Wanneer ik Fons ga eten geven is er altijd wel een kat die mij gezelschap komt houden. Dit keer was het Poessie. Model, much?! Knap ding.

Mooi, mooi, mooi! Ik hou van de lente.

Dagje Tüddern om boodschappen te doen met mama. Altijd plezant. We vertrekken dan 's morgens, doen al onze inkopen en gaan 's middags een lekker broodje eten met daarbij een lekkere koffie. Hmm.

Afgelopen maand ontdekte ik de serie Under The Dome. Ik kan al niet wachten op een nieuw seizoen! Zo leuk om naar te kijken!

En een dagje Valkenswaard met mama. Ook daar aten we 's middags een broodje met een koffie. Yum.

Tulpen en macarons uit Valkenswaard. The good life.

De foto ziet er comfortabeler uit dan het echt was. Zalig, ontspannen lezen in het zonnetje zou je denken... Nope! Het was ijskoud. Haha.

Wanneer de kat graag met je voeten speelt. En knuffelt. Dat ziet er dus zo uit. Lieeef!

Productfoto's maken voor de blog en dan zulke foto's beginnen te nemen. Selfies - selfish? Haha.

Remember de Cracking nagellak? Ja, ik begon hem afgelopen maand terug te gebruiken? Is dat fout? Haha.

Mensen met katten zullen dit uitzicht wel herkennen. Wanneer je kat zo dichtbij je gezicht komt zitten dat je naar zulk kopje moet kijken. Grappig en schattig tegelijkertijd.

Gelukt: mijn winterschoenen en winterjassen heb ik in dozen opgeborgen en op zolder weggezet.
Mislukt: bewegen! Ik wou dagelijks buikspieroefeningen en squats gaan doen (à la die facebookpagina's) maar hield het maar vol tot en met dag 12. Pijnlijk dat ik al zo snel opgaf. Mààr ik heb het geprobeerd! Dat is toch al dat.

Bij de HEMA kan je deze leuke potjes kopen om je eigen kruiden te kweken. Cool! Ik ben eens benieuwd of het gaat lukken.

"Jouw auto, baasje?! Neenee, die van mij!"

Ik ontdekte een gaatje in mijn knie. Dat had ik nog nooit eerder gezien. Fascinerend.

Poetsen! Hier ging ik de boven poetsen. Ik ben zo'n clean-freak en vind het heel vreemd wanneer mensen niet elke week minstens 1x stofvegen, dweilen én stofzuigen. Ik kan namelijk niet tegen de gedachte dat ik niet grondig gepoetst heb. Het moet en zal altijd proper zijn waar ik woon!

Ook de binnenkant van onze kasten neem ik af en toe onder handen. Hier was ik onze theekast aan het opruimen.

Cornflakes met kaneel, de alom bekende Tony's chocolade en kaneel Ben & Jerry's. Kan ik misschien terug naar vorige maand alsjeblieft?! Te lekker allemaal!

Double Grumpy ;)

Pakjes bij de post krijgen. I love it! Ik bestelde schoenen bij Zalando en een nieuw dekbedovertrek bij Bol.com!

Kusje voor het baasje.

En bij deze sluit ik mijn extreem lange My Life In Pictures af met een foto vanuit mijn bed. Aangezien ik mijn artikels zo goed als àltijd vanuit mijn bed schrijf spendeer ik hier best veel tijd. Not that I mind ;)

Liefs, Sarah

5 opmerkingen

  1. aaah zo maak jij Selfies :p Ik kan dat dus op geen 100j hé.. Ach hoeft eigenlijk ook niet voor mij, 'k sta toch niet graag op de foto ;) Btw, 'k hou wel van zo'n blogs van jou ;) Zeer leuk om te lezen & te bekijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmm al dat eten lol!!!
    en ik hou van orchideeën!!!

    BeantwoordenVerwijderen