It's a quote TAG

Het is alweer eventjes geleden dat ik mij aan een TAG waagde dus... Voilà. Op Justine's blog zag ik de It's A Quote TAG en omdat ik de vragen (die bedacht zijn door Maaike!) zo leuk vond, heb ik hem hier ook ingevuld. Benieuwd naar mijn dromen, blunders en favoriete boeken? Lees dan zeker verder!

The power of imagination makes us infinite. -John Muir
Wat is de vreemdste droom die je ooit hebt gehad?
Goh. Ik heb echt al vaak vreemde dromen gehad hoor. Om er nu eentje op te noemen... Vroeger droomde ik vaak over een dinosaurus die door onze tuin liep. Mijn familie zat buiten te eten en moest er voor op de vlucht, kwestie van niet vertrappeld te worden. Ik zag het allemaal gebeuren vanuit mijn slaapkamerraam en zag de dino aan komen wandelen. Richting mij. Hij was echt gigantisch. Op een gegeven moment ziet hij mij achter het raam staan, bukt hij zich en zie ik één groot oog voor het raam verschijnen.

Op zich misschien niet zo heel vreemd zou je denken, maar die droom had ik vroeger regelmatig. Op een gegeven moment was ik erover aan het vertellen tegen mijn broer en zus en bleek dat mijn zus die droom ook al regelmatig had gehad. Ze kon mijn droom gewoon helemaal verder vertellen. Tot in de details. Raar. Daar begrijp ik totaal niets van. Hoe kan het dat twee personen exact dezelfde droom kunnen hebben? Super gek, toch?

Nothing is worth more than this day. -Johann Wolfgang Von Goethe
Wat was je favoriete moment van vandaag?
In bed ploffen na een goed bad en naar Thuis kijken. Zalig!


Success is often the result of taking a misstep in the right direction. -Al Bernstein
Wat is je grootste blunder van de afgelopen tijd?
Ik doe best vaak domme dingen en ik ben een beetje een klungel. Geen goede combinatie dus. Resultaat? Blunders komen in mijn leven zo vaak voor dat ik zelfs niet meer weet hoe of wat of waar mijn laatste grote blunder was. Tja... !

In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years. -Abraham Lincoln.
Als je zelf een leeftijd zou kunnen kiezen, hoe oud zou je dan willen zijn?
21. Omdat je op die leeftijd oud genoeg bent om te kunnen doen en laten wat je wil, maar er tegelijkertijd helemaal niet oud uit ziet of als oud bestempeld wordt. Hoe leuk zou het trouwens zijn als je 'forever 21' kunt zijn?! Haha.

Nu ja, om heel eerlijk te zijn ben ik ook best wel blij met de leeftijd die ik nu heb. Alhoewel ik heel graag voor eeuwig jong zou willen zijn, heeft opgroeien toch ook wel wat. Ouder worden brengt namelijk zoveel levenswijsheid met zich mee. Door gewoon te leven leer je ontzettend veel. Best indrukwekkend eigenlijk!

Fantasy is a way of looking at life through the wrong end of a telescope, and that enables you to laugh at life's realities. -Dr. Seuss
In welk sprookje zou je mee willen spelen?
Frozen, omdat Anna en Elsa mij zulke leuke prinsessen lijken.
Ofwel in The Little Mermaid omdat ik ook wel een zeemeermin zou willen zijn.

If one cannot enjoy reading a book over and over again, there is no use in reading it at all. -Oscar Wilde
Welk boek heb je het vaakst herlezen?
Dat moet één van de Harry Potter boeken zijn. Ik ben met die boeken opgegroeid en, hoe dom het misschien ook klinkt, ze hebben mij door veel moeilijke momenten geholpen. Harry Potter zal voor altijd een speciaal plekje hebben in mijn hart! (After all this time? Always!) 


Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen.
Wat zijn volgens jou onmisbare ingrediënten voor een feestje?
Een toffe sfeer, mooie setting, lekkere cocktails, goede muziek, fijne mensen, mooi weer, knappe kerels in de buurt (haha ;p),... . Maar voornamelijk die toffe sfeer! Dat staat toch echt op nr. 1!

Sunset is still my favorite color, and rainbow is second. -Mattie Stepanek
Wat is je favoriete kleur als je NIET uit de standaard kleuren mag kiezen?
Ik heb het nog nooit gezien maar de kleuren van het noorderlicht lijken mij magisch mooi. Dus ik ga daarvoor kiezen.

Fill your paper with the breathings of your heart. -William Wordsworth
Op welk artikel dat je de afgelopen tijd hebt geschreven ben je het meest trots?
100 dingen die me gelukkig maken. Gewoon omdat ik daar blij van werd. Probeer zelf ook eens zo'n lijstje te maken zou ik zeggen.

Music in the soul can be heard by the universe. -Lao Tzu
Welk liedje heb je als laatste geluisterd?
In de auto luister ik altijd naar de radio en ik zou niet meer weten welk liedje ik daar als laatste gehoord heb. Ai.

The world is a book and those who do not travel read only one page. -St. Augustine
Waar zou je ooit nog graag heen reizen?
Overal! Ik wil echt de héle wereld gezien hebben. Mijn bucket list blijft gewoon maar groeien. Om nu een plaats te noemen die als eerste in mij opkomt... Zanzibar! Let's go! Nu graag ;)

One that would have the fruit must climb the tree. -Thomas Fullers
Voor welk eten mag je 's nachts wakker worden gemaakt?
Een lekker ijsje! Hmmm.

You're never fully dressed without a smile.
Wat maakte je voor het laatst aan het (glim)lachen?
Waarschijnlijk één van onze katten. Die beesten maken mij gewoon gelukkig. Ze zijn er altijd en... tja. Ik vind ze gewoon leuk. En ze zijn daarbovenop ook nog eens grappig. Onze jongste zat zojuist nog zijn eigen staart te vangen. Ik bedoel maar... Haha.


Time you enjoy wasting is not wasted time. -John Lennon
Als je nu een extra uur zou krijgen, wat zou je daar dan mee doen?
Goh, nog een blogpost schrijven? Of gewoon wat extra tv of Netflix kijken. Of wat meer lezen. Ik zou in ieder geval iets doen wat ik leuk vind.


Geen opmerkingen