Favorieten - April 2015

Mijn favorieten van de maand april. Ik heb ze misschien al wel vaker vermeld op mijn blog omdat het effectief dingen zijn waar ik de laatste tijd niet meer zonder kan. Veel leesplezier!


Garnier - Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid
Micellair water zorgt niet niet alleen voor het verwijderen van make-up, het gaat ook onzuiverheden tegen. Ik ben er alvast helemaal weg van. Ik verwijder altijd eerst mijn oog make-up met make-up remover, en daarna gebruik ik het micellair water over mijn hele gezicht om foundation en dergelijke mee te verwijderen. Werkt top en voelt fijn aan!

The Body Shop - Tea Tree Skin Clearing Toner
Nadat ik mijn gezicht gereinigd heb gebruik ik, zowel 's morgens als 's avonds, deze Tea Tree Toner. Hij helpt tegen puistjes en ik zweer er echt bij. Ik kan niet meer zonder!

Elf - Mineral Blemish Powder (+ bijhorend kwastje)
Dit poeder gaat puistjes tegen en bestrijdt ze ook. Omdat ik vaak last heb van onzuiverheden op mijn kin gebruik ik het de laatste tijd dagelijks en...wauw... het werkt echt! Ook hier zou ik dus niet meer zonder kunnen. Het poeder komt bovendien met een bijhorend kwastje, wat natuurlijk ook altijd leuk is.


Urban Decay - NAKED Flushed in Streak
Ik ben al langer fan van Urban Decay en ook dit palette is een schot in de roos. De basics voor een mooie, stralende huid in één doosje. Perfect, much? Topper!

Maybelline - Fit Me Concealer
Mijn absolute nummer één concealer! Hij brengt fijn aan en zit altijd goed.

L'Oréal - Dream Lumi Touch
De Dream Lumi Touch gebruik ik onder mijn ogen om mijn donkere kringen mee weg te werken. Werkt prima en ik gebruik hem heel graag.


Catrice - Eyebrow Filler
Prima wenkbrauwgel die heel makkelijk is in gebruik.

Essence - I Love Extreme Crazy Volume Mascara
Na ontzettend veel mascara's te hebben geprobeerd kwam ik deze van Essence tegen. En hij werd meteen gebombardeerd tot favoriet! Hij maakt mijn wimpers effectief crazy voluminiuus.


Under The Dome
Hier schreef ik onlangs nog een artikel over. Wat een zalige serie! Ik ben verslaafd!


Geen opmerkingen