Review - Clinique All About Eyes Serum

Het alom bekende serum van Clinique; namelijk het All About Eyes Serum. Het zou wallen wegmasseren, hydrateren en verfrissen. Hier volgt mijn verdict.

Verpakking

Ik heb de mini versie (5ml) van het All About Eyes Serum. Perfect om mee te nemen in je handtas of wanneer je op reis gaat. De verpakking bevat een roestvrij stalen balletje waarmee je het serum kan inmasseren. Heel leuk, want dat voelt altijd fris aan. Op de website van Clinique staat het product overigens als volgt beschreven:

"Deze instant-verkoelende roller masseert wallen weg, verfrist en hydrateert opgezwollen ogen. Verheldert en heeft een oplichtend effect op de oogcontour, zowel op korte, als op lange termijn. Bestrijdt eveneens donkere kringen, dankzij de werking van cafeïne, krachtige antioxidanten en kalmerende plantenextracten. Vetvrij, niet irriterend."

Werkt het?
Mijn wallen en donkere kringen verdwijnen niet als sneeuw voor de zon. Helaas. Ik heb zelfs de indruk dat het serum helemaal géén effect heeft op wallen of donkere kringen. En toch kan ik absoluut niet meer zonder dit Eye Serum. Waarom? Het verfrist en hydrateert wel goed. Ik vind het echt een fantastisch aangenaam product om 's morgens te gebruiken; super verfrissend. Bovendien trekt het snel in en irriteert het mijn huid helemaal niet. Voor mij persoonlijk een echte must-have


Verkrijgbaarheid?
Je kan het All About Eyes Serum o.a. op de website van Clinique verkrijgen voor €31,55 (15ml). 

Tip
Je kan bij Clinique altijd samengestelde pakketjes kopen waarin de mini-versie van dit Eye Serum ook zit. Op die manier betaal je minder voor meer producten en kan je toch van dit product genieten. De mini-versie gaat bovendien ontzettend lang mee en is handiger om mee te nemen dan een full-size. Enkel en alleen maar voordelen ;)

Wat is jouw favoriete Clinique product?Geen opmerkingen