TAG - I wish!

Op Saske's blog kwam ik deze TAG tegen en... tja... Ik als TAG-verslaafde moest hem gewoon ook kunnen invullen. De vragen werden opgesteld door Olga van TeamConfetti en gaan over je grootste, wildste, diepste dromen. 

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Ik zou graag iets creatief willen doen. Filmen, bloggen, reizen, fotograferen,... . Reisblogger zijn klinkt dus wel heel aantrekkelijk. Werken met dieren lijkt me ook ontzettend leuk. Een job als dierenverzorger in een dierenopvangcentrum bijvoorbeeld.

Als je een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Een villa met alles erop en eraan. Inclusief veel weidegrond mét stal en paard natuurlijk!

Als je een dagje op zou mogen trekken met een karakter uit een film of serie, wie zou dat dan zijn?
Pippi Langkous. Duh!

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Zuid-Frankrijk. Tot enkele jaren geleden gingen we daar elk jaar op familievakantie en aangezien het nu al een tijdje geleden is, mis ik het daar best wel. Het is namelijk zo'n plaats waar ik altijd helemaal tot rust kan komen.

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn? 
Ijsjes! Hmmm.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
De angst dat ik niet goed genoeg ben. Dus mijn onzelfzekerheid, zeg maar. Dat is iets waar ik soms helemaal gek van kan worden. En het houdt mij bovendien ook op zoveel vlakken tegen. Leven met een onzelfzeker gevoel is niet altijd even makkelijk.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn? 
Onzichtbaarheid. Zonder twijfel. 'Was ik nu maar onzichtbaar' is namelijk een zin die vaak door mijn hoofd gaat. Ik val ook helemaal niet zo graag op, wat eigenlijk best tegenstrijdig is met het hebben van een persoonlijke blog. Haha.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jouw thuis zou kunnen geven, welke band zou dat dan zijn? 
The Spice Girls! Just because. Girl Power! Dan zou ik er ineens een girls' night van maken en al mijn vriendinnen uitnodigen. No boys aloud.

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen? 
Op mijn nummer één staat al eeuwen een paard. Ik moet en zal ooit mijn eigen paard hebben! Al zouden een dolfijn of een orka ook wel leuk zijn ;)

Welk huisdier zou jij wel willen hebben? 


2 opmerkingen