Shoplog - Woluwe

Vorige week ben ik samen met mama, mijn tante en Kristof een dagje gaan winkelen in Woluwe Shopping in Brussel. Het was een gezellig, plezant dagje weg van huis en ik kocht er enkele leuke spullen. 


Eerst en vooral ging ik naar H&M. Ik vond er dit rokje uit de Basics Collection voor maar €6,99 en kon het voor die prijs gewoon niet laten liggen.


Ook dit sjaaltje komt van H&M. Het is roze/beige met een soort van slangenprint.


Bij Maision Scotch (in de INNO) vond ik dit leuke zalmroze/zwarte wikkelrokje. Het is eens iets anders dan een simpel recht rokje. De nieuwe collectie van Maison Scotch is trouwens on point! Zeker een kijkje op de website/bezoekje in de winkel waard!


Een nieuwe jeansbroek! Ik vind het zo ontzettend moeilijk om broeken te kopen. Wat een ellende. Ik heb niet het perfecte model (someone needs to start doing squats!) en broeken staan me vaak gewoon niet mooi. Ugh. Deze jeans van LTB vond ik best meevallen qua model en de kleur is ideaal voor de lente. Win-win dus.


Een beige/blauwe blouse met vogeltjes erop. Ik vond hem wel leuk staan voor de lente. Hij is van het merk la p'tite etoile en komt uit Cameleon Woluwe.


En dan als laatste dit gestreepte shirt van Hilfiger uit de INNO. Normaal draag ik nooit kledij met horizontale strepen omdat dat verdikt, maar pfuh... who cares. Ik vond de details van dit shirt wel leuk en kocht het gewoon.


6 opmerkingen