Review - Rituals' Nail Whitener

"Deze heldere lak accentueert het natuurlijke roze van je nagels en maakt nagelranden witter. Camoufleert verkleuringen. Gemakkelijk en precies dankzij het platte penseel dat zorgt voor een gelijkmatige en glanzende finish." Zo staat het geformuleerd op de website van Rituals. Ik vind het leuk om af en toe een doorschijnend lakje op mijn nagels te dragen, dus testte ik de nagellak graag uit!

Edelstenen?

De nagelproducten van Rituals zijn verrijkt met natuurlijke mineralen en gemalen edelstenen die zorgen voor een mooie kleur en glans. Op die manier kan je ineens iets makkelijker zeggen dat je met edelstenen aan je vingers rondloopt, right? ;)


Mijn mening

De nagellak heeft een fijne substantie, smeert goed uit en het borsteltje is fijn om mee te werken. Het lakje ziet er goed en verzorgd uit op mijn nagels, droogt snel en ik heb inderdaad de indruk dat het wit van mijn nagels ook effectief iets witter lijkt. Top! Bovendien blijft de nagellak erg lang zitten.
Ik kan hier totaal niks slecht over zeggen.


Prijs en verkrijgbaarheid

Je kan de nagellak voor €5 kopen in alle Rituals filialen of op de webshop. Daar vind je overigens ook alle info over de producten en de verkooppunten.

Links: zonder lak / Rechts: met lak.

Zou ik Rituals' Nail Whitener opnieuw kopen?

Absoluut. Ik ben heel enthousiast over de Nail Whitener en ik vind het zijn prijs meer dan waard.

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Ik wist niet dat rituals nagellak had! Ziet er wel goed uit, wellicht het proberen waard!

    BeantwoordenVerwijderen