Review - L'Oréal 106 Versailles Gold

De L'Oréal Paris Color Riche lakjes steken altijd mijn ogen uit omdat ik de verpakking ervan zo leuk vind. Simpel en stijlvol. Bovendien bestaat de collectie uit een hele hoop mooie kleuren. Dit keer viel mijn oog op de kleur Versailles Gold. 

Kleur?
Versailles Gold is een hele mooie metaalachtige roze/gouden/beige kleur. Niet opvallend; wel simpel maar stijlvol. Daar hou ik van.


Kwastje?
Het kwastje lakt heel goed en de lak zelf is ook niet te dik. Na twee laagjes zijn mijn nagels volledig met kleur bedekt. Top!


Nadelen?
Het enige nadeel is wel dat de lak vrij streperig opdroogt, wat echt heel jammer is! Het is niet zo dat de strepen heel opvallend zijn, maar wel opvallend genoeg voor mij om mij er aan te storen. Helaas.


Houdbaarheid?
De lak blijft toch zo'n goede 2 dagen perfect zitten. Niet fantastisch, maar zeker ook niet slecht. Een basic lakje op dat vlak, zeg maar.

Uiteindelijke conclusie?
Ontzettend mooie kleur. Staat chic en vrouwelijk. Simpel maar stijlvol. De lak blijft niet zo heel lang zitten maar daar stoor ik mij niet aan. Wat ik wél jammer vind is hoe 'streperig' de lak opdroogt. Alhoewel het enkel van dichtbij zichtbaar is, blijft het mij storen.

Verkrijgbaarheid?
Je kan Versailles Gold bij (o.a.) Bol.com verkrijgen voor €5,99.(Dit artikel bevat affiliate links)

1 opmerking

  1. Leuke review! Ik heb zelf ook deze nagellak en ben er erg blij mee! :)

    BeantwoordenVerwijderen