Review - Essence lipstick 55 Coralize Me!

Deze lipstick lag al een tijdje in mijn stash en toen ik even geleden aan het opruimen was werd ik helemaal terug verliefd. Wat een mooi kleurtje! Ik had deze lippenstift al veel te lang niet meer gebruikt en bracht daar meteen verandering in. 


De koraalkleur staat heel fris en is perfect voor de lente en de zomer. In de gepigmenteerde koraalkleur zitten bovendien mooie zilveren shimmers, wat de kleur toch nét dat tikkeltje mooier maakt. Hij geeft een beetje een 'My-Lips-But-Better' indruk. Verder brengt hij zacht (creamy) aan en droogt hij mijn lippen helemaal niet uit.(Links: natuurlijk / Rechts: Coralize Me!)

Het enige nadeel is dat de lippenstift niet zo lang blijft zitten. Als je iets gegeten of gedronken hebt dan moet je hem sowieso eventjes bijwerken. Nu ja, ik heb er in der tijd maar zo'n 2-tal euro voor betaald dus wat wil je?! Ik ben gelukkig dat ik Coralize Me! herontdekt heb. Dat wordt een kleurtje dat ik deze lente/zomer vaak ga dragen.

Waar te koop
Kruidvat. Al ben ik vrij zeker dat deze kleur niet meer verkocht wordt. Deze specifieke lijn wordt echter wel nog steeds verkocht en voor die prijs kan ik de lipsticks zéker aanraden!


4 opmerkingen

  1. Die lipstick heb ik ook! Al een flinke tijd terug gekocht, maar ik draag nu niet meer zo vaak lipstick. Nu ik hem zo zie denk ik dat ik hem weer meer moet gaan dragen!

    BeantwoordenVerwijderen