Review - Essence I Love Extreme Crazy Volume mascara

Ik had via via al veel goeds gehoord over deze mascara. Hij zou je wimpers effectief crazy veel volume geven en hij kost bovendien maar €3,99. De moeite waard om hem dus eens uit te testen!


De verpakking is niet meteen fantastisch; knalroze met een opvallend opschrift. Maar oké. Voor maar €3,99 kan je niet sukkelen. Volgens het opschrift is het trouwens een 'mascara for extreme & crazy volume. ultra black.' Veelbelovend dus. Het borsteltje is redelijk groot en rubber-achtig. Het is iets moeilijker om mee te werken dan met een klein borsteltje, maar het went.


(Kijk ik kwaad of kijk ik kwaad?! Haha. Oeps!) Links draag ik niks, rechts draag ik één laagje van de mascara. Wat een verschil, tocht? Ik ben fan en kan zonder twijfel zeggen dat dit momenteel mijn favoriete mascara is. Hij zorgt voor veel volume én meer lengte, hij droogt snel, blijft de hele dag goed zitten en is ook makkelijk te verwijderen. En dat voor zo'n lage prijs! Top!


Essence I Love Extreme Crazy Volume mascara is te koop bij Kruidvat.

Wat is jouw favoriete mascara?

Liefs, Sarah

1 opmerking

  1. I love Essence mascara! Ik gebruik momenteel de princess lashes en de zwart paarse variant. Hele fijne budgettoppers!

    BeantwoordenVerwijderen