Reisverslag Florida - Dag 16

De laatste keer dat we wakker werden in Florida. Zo jammer. En toch ook wel een beetje pijnlijk om terug naar huis te moeten gaan na zo'n leuke vakantie. 

Dunkin Donuts
We stonden op tegen kwart voor 8, ruimden de laatste spulletjes op en ontbeten opnieuw met cornflakes. Yummie. Vervolgens gingen we de sleutels van onze kamer afgeven aan de receptie, en vertrokken we op weg naar de luchthaven. Onderweg stopten we nog eventjes bij Dunkin Donuts voor wat donuts (obviously), en daarna gingen we onze auto terug inleveren. Niet tof. Maar goed. Dat moest ook gebeuren natuurlijk.


Wachten, wachten en nog eens wachten
Na het inchecken begon dan het lange wachten op de luchthaven. We gingen wat shoppen (ik MOET gewoon altijd een parfum kunnen kopen op de luchthaven!), we aten pizza, dronken Starbucks, wandelden wat rond,... .


Boarden
Tot het eindelijk avond werd en tijd werd om te boarden. Kristof en ik zaten oorspronkelijk niet naast elkaar in het vliegtuig, maar de mevrouw naast mij was zo lief om van plaats te wisselen met hem. Uiteindelijk hebben we dus toch de hele vlucht samen gezeten. Zoals ik al 10x heb gezegd in mijn voorbije blogs... vriendelijke mensen hier!

American Airlines
We waren trouwens ook erg onder de indruk van American Airlines; de vliegmaatschappij waar we mee naar huis vlogen. Hun In-Flight Entertainment was on point, elke zetel had een stopcontact en er was zelfs wifi aan boord. Ik bedoel maar. Wow. Dat had ik nog niet meegemaakt.

Ik keek tijdens de vlucht naar MockingJay (want die had ik nog steeds niet gezien - schandalig!) en probeerde daarna wat te slapen. Maar tevergeefs. Helaas.


De volgende dag
Na een nachtje vliegen kwamen we de volgende dag aan in Londen, om daar weer enkele uren op onze connecting flight naar Schiphol te moeten wachten. Gelukkig ging dat veel vlotter dan de overstap die we moesten maken tijdens de heenvlucht, want daar liep het eventjes bijna mis.


Starbucks
Tijdens het wachten gingen we opnieuw aan de Starbucks om wakker te kunnen blijven, en eens we op het vliegtuig richting Schiphol zaten waren we ook snel daar. Was ik blij toen ik mijn ouders zag staan op de luchthaven en ik in de auto richting thuis kon gaan zitten. Zo'n lange vlucht is best vermoeiend als je totaal niet kunt slapen.

Donuts en frieten
En natuurlijk had mijn mama donuts en frieten voorzien als maaltijd voor die dag. 'Kwestie van in de Amerikaanse sfeer te blijven.' Haha :)

Het was geweldig
Het was een gé-wel-di-ge roadtrip en ik kan al niet wachten om terug op reis te kunnen vertrekken.
Ik ben alweer helemaal klaar voor een volgend avontuur.


1 opmerking

  1. Lijkt me echt leuk, Florida. Die donuts zien er lekker uit! Veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen