Reisverslag Florida - Dag 15

De laatste dag, want morgen vertrekken we alweer richting thuis. Time flies when you're having fun... .

Rustige dag
Vandaag hadden we een hele rustige dag. We ontbeten opnieuw met cornflakes, want wat is dat hier lekker. Ik wou dat we thuis ook Fruity Pebbles en Lucky Charms hadden. Hmm. Vervolgens gingen we naar het strand vlakbij ons hotel, liepen we wat souvenirwinkeltjes binnen en buiten, gingen we vegetarische burgers eten bij Manolo en reden we naar Key Biscayne om daar wat op het strand te gaan relaxen. Genieten.


Ik ga Florida missen
Het weer was wel wat minder vandaag. Af en toe kwam er een gigantische stortbui uit de hemel gevallen. Gek, want het is hier wel altijd warm. Maar ok. Nadat we een tijdje op het strand in Key Biscayne hadden gelegen gingen we een lekkere Bubble Tea drinken bij Mimis Frozen Yoghurt, vlakbij ons hotel. Daarna werd het stilletjes aan tijd om onze hotelkamer op te ruimen, te douchen en ervoor te zorgen dat we helemaal klaar waren om morgen naar de luchthaven te vertrekken. Wat ga ik Florida missen. De zon (al was die vandaag wat minder aanwezig), het warme weer, het strand, de zee, de dolfijnen, de natuur, de vriendelijke mensen, de palmbomen, onze huurauto,... . Maar hé, het is tijd om naar huis te gaan. Jammer maar helaas. Morgen volgt er nog een lange dag op de luchthaven/in het vliegtuig, en de dag erna komen we aan in Schiphol. We hebben dus nog een lange reis voor de boeg.


5 opmerkingen

 1. Mooie namen voor die cornflakes maar ik vind ze er eigenlijk niet erg lekker uitzien. Geniet nog van de laatste reismomentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. En de cornflakes ziet er héél kunstmatig uit door de kleuren maar... de smaak... Hmmm ;)

   Verwijderen
 2. Ik heb elke dag je reisverslag gelezen & 'k heb er zelf enorm van genoten. Weer een plaats om op m'n verlanglijstje te zetten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, superlief! Dankuwel :) En jaaa, Florida moet er zeker opstaan :D

   Verwijderen
 3. Ziet er geweldig uit!! Ik ben zowieso gek op Amerika.

  BeantwoordenVerwijderen