Project Positief TAG

Omdat geluk zich vermenigvuldigt als je het deelt, bedacht Bydagmarvalerie ‘Project Positief’. Een lijstje met vrolijke vragen omtrent geluk, warmte en dromen. Because life is too short to be anything but happy… !

Wat is je favoriete quote en waarom?
Er zijn ontzettend veel quotes waar ik van hou. Om er nu zomaar eentje op te noemen: “The things your are passionate about are not random, they are your calling.” Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk om te doen wat je graag doet. Daar bereik je zoveel meer mee!

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Ik wil de job van mijn leven vinden. Ik wil héél veel reizen. Ik wil een mooi huis met veel grond en een eigen paard. Ik wil een gelukkig gezinnetje. Ik wil… (Ik kan blijven doorgaan!). Zolang ik maar gewoon gelukkig ben, denk ik dan! Dat is het aller belangrijkste!!

Wat betekent geluk voor jou?
Blij zijn met wie je bent, wat je hebt en wat je doet.
Maar evenzeer dat fijne gevoel dat je hebt vlak na een zware fitness-sessie. Of bij het zien van een mooie zonsopgang. Of bij het afwerken van een to-do lijstje. Geluk zit dus zeker ook in de kleine dingen!

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mensen met heel veel humor. Of mijn huisdieren! Daar word ik op de één of andere manier ook altijd blij van 🙂

Waarvoor mogen we je ’s nachts wakker maken?
Om op reis te vertrekken. Heel graag zelfs!

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Onlangs hebben we oude videos teruggevonden waarop ik te zien ben als kind. Toen heb ik toch af en toe hard gelachen met de dingen die ik allemaal deed en zei 🙂

Op welke prestatie ben je ontzettend trots? 
Ik ben enkele jaren geleden in mijn eentje naar Griekenland geweest om daar op een manège te gaan werken. Ik had nog nooit gevlogen en was nog nooit langer dan twee weken achter elkaar van huis weg geweest, dus om dan ineens mijn koffers te nemen en naar een vreemd land te trekken om er in mijn uppie te gaan werken is best moedig, toch?

Welke boodschap zou je graag aan andere willen meegeven?
Twijfel niet aan jezelf en volg je hart. Jij bent de enige die weet wat goed is voor jou. Volg je dromen en laat je door niets of niemand tegenhouden. En loopt er iets mis? Dan so what? Leer uit je fouten en move on!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Serie - Under The Dome

Volgende bericht

Review - Essence I Love Extreme Crazy Volume mascara