My Life In Pictures #6 - Florida, lezen en sluierstaart problemen

Maart was een leuke maand. Kijken jullie mee naar wat ik allemaal gedaan heb?

Kristof en ik gingen samen naar Florida voor maar liefst 17 dagen. Wat was dat leuk. Ik kan nu o.a. het zwemmen met zeekoeien, Disney World en boterbier drinken in The Wizarding World Of Harry Potter van mijn bucket list schrappen. Uitgebreide reisverslagen kwamen eerder al online. Lees hier mijn reisverslag van mijn eerste dag in Florida.

Bovendien kocht ik ook wat leuke spulletjes in Florida. Plezant!

Terug van vakantie moest ik natuurlijk meteen mijn katten gaan knuffelen. Sissi en Poessie zijn niet zo'n grote knuffelaars, dus moest mijn rosse vriend eraan geloven :) Wat had ik dat gemist. Hoe leuk op reis gaan ook is, je ouders en huisdieren terug zien is ook altijd leuk.

Hoe kan je hier nu aan weerstaan?! Té lief gewoon!

Lekkere zelfgemaakte pizza, een oreo-ijsje en macarons met gebakjes. Dat kon er allemaal in de afgelopen maand. Kwestie van wat in de Amerikaanse sfeer te blijven? Oeps. Het kan maar gesmaakt hebben.

PLL kijken in mijn bed. Hebben jullie de seizoensfinale ook gezien? Wat was dat, éh? Wat een fantastische/frustrerende aflevering was dat? Ik wil meer! En wie is toch die ChArles?!

Over naar iets minder leuk nu. Mijn kleinste sluierstaart zwom al een jaar scheef en begon de laatste weken meer en meer ondersteboven te hangen. Help?! Onze dierenarts kan er volgens mij niets aan doen (ze wist zich al geen raad met mijn hamster, laat staan met een vis!), dus na wat research te hebben gedaan op het internet kwam ik uit bij watertherapie. Kans is groot dat mijn vis zwemblaasontsteking heeft en daarom ondersteboven hangt. Door hem apart te zetten in een klein beetje water kan hij er misschien terug bovenop komen.

Na zes dagen watertherapie plaatste ik mijn vis terug in zijn aquarium en viel hij meteen naar de bodem. Ok dan... ? Dat is toch al een beetje beter dan ondersteboven hangen, toch?

De dag erna zwom hij, wonder boven wonder, gewoon terug recht. Say what?! Ik voelde mij dé vissendokter! Helaas begon hij daarna ook al snel weer ondersteboven te zwemmen en heb ik hem opnieuw apart gezet. Misschien moet ik die watertherapie wat langer volhouden? Tips zijn altijd welkom!

Met de andere huisdieren gaat het gelukkig wel nog goed. Oef.

Gezellig lezen samen in bed met Sissi. Dit was trouwens het boek 'Can you keep a secret?' van Sophie Kinsella. Leuk verhaal, ik kon nooit stoppen met lezen.

Sandwichen eten en Chasing Life kijken. Gewoon omdat het kan.

En cornflakes van Frozen... . Ook gewoon omdat het kan. Yum!

Iemand is aan het dromen. Schattig!

En toen zag ik meneer opeens zo liggen. Haha. Chillen met die billen!

Mandje met wat producten waar ik misschien nog een review over wil schrijven. We shall see.

 Samen met Kristof een crème brulée en paaseitjes eten. Hmm.

 Wakker worden, mijn gordijnen open doen en dit zien. Zo lief :)

Avondje in bed met mijn computer en een boek.

Naar de zonsverduistering kijken met papieren brilletjes die we al 15 jaar hebben. Haha. Maar hé, wat was dat mooi... . Hier was alles goed zichtbaar.

Rode lippenstift uittesten. Dit is de Rimmel Apocalips in Stellar.

En als je dan rode lippenstift op hebt moet je natuurlijk een selfie maken. Sarah-style, dus in de pyjama. Haha.

Paasdecoratie in huis. Leuk!

En last but not least... . Ik maakte nog eens Miracoli macaroni en dat smaakte hemels!

Hopelijk had jij ook een leuke maand! 


Geen opmerkingen