Movie Time #5

De laatste tijd heb ik weer wat films gezien. Gezellig in mijn bed met wat kaarsjes aan. Zalig. Tenzij de film wat tegenvalt natuurlijk ;) Lees je mee?  

My Life in Ruins 
My Life in Ruins is een komedie over Georgia, een Amerikaanse reisgids in Griekenland. Alles lijkt altijd mis te lopen en de toeristen zijn nooit geïnteresseerd in haar uitleg, tot ze een reiziger beter leert kennen en hij haar leert hoe ze beter van het leven kan genieten. Een typische, cliché romantische komedie. Ik vond hem echt niet zo goed. Jammer. 

Score IMDB: 5.9/10
Mijn score: 6/10


Maleficent
Een Amerikaanse fantasy- avonturenfilm die het sprookje 'Doornroosje' vertelt vanuit de ogen van de heks Malafide. En wauw. Wat een leuke film. Ik ben sowieso fan van Disney en deze film speelt daar heel goed op in. Magisch gewoon. Angelina Jolie, die Malafide speelt, is trouwens ook geniaal in de film. Zeker een aanrader!

Score IMDB: 7,1/10
Mijn score: 9/10


Breaking and Entering
Een drama met in de hoofdrol Jude Law, die de succesvolle architect Will speelt. Na een reeks inbraken in zijn kantoor volgt hij de jonge dader naar huis en raakt hij gefascineerd door het milieu waarin die woont. Bovendien voelt hij zich aangetrokken tot de moeder van de inbreker. Persoonlijk vond ik het nogal een speciale film en zou ik hem ook niet meteen opnieuw bekijken. Niet zo mijn ding. 

Score IMDB: 6,6/10
Mijn score: 6/10


Nanny Cam
De nanny die op het dochtertje van Linda en Mark past kan gezien haar ouderdom niet langer bij het gezin blijven werken, waardoor ze op zoek moeten naar een nieuwe nanny. Al snel gaat hun keuze naar de jonge, knappe Heather. En alhoewel die goed met kinderen lijkt te kunnen omgaan, vertrouwt Linda haar toch niet helemaal. Ze verbergt daarom enkele nanny cams in huis.

Een thriller die wel eens leuk was om naar te kijken. Niet speciaal, maar zeker ook niet slecht.

Score IMDB: 5.9/10
Mijn score: 7/10


The Maze Runner
Een Amerikaanse sciencefiction film gebaseerd op het gelijknamige boek van James Dashner. De 16-jarige Thomas wordt wakker in een roestige lift, zonder herinneringen. Wanneer de lift hem naar boven brengt komt hij terecht in 'The Glade'; een wereld omringt door grijze muren. Een zestigtal tienerjongens zijn daar op dezelfde manier terecht gekomen en zijn al drie jaar op zoek naar een manier om te ontsnappen. 

Wat een gekke film, zeg. Ik vond hem ook niet per sé goed, maar uit nieuwsgierigheid heb ik hem toch helemaal uitgekeken. En ik moet zeggen dat ik nu ook wel benieuwd ben naar het tweede deel, dat normaal dit jaar nog uitkomt. 

Score IMDB: 6.9/10
Mijn score: 6/10 


The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Nadat ze een einde heeft gemaakt aan de hongerspelen komt Katniss terecht in District 13. Omringd door mensen die ze vertrouwt doet ze er alles aan om Peeta te redden, en terwijl ze dat doet geeft haar moed andere mensen hoop.

Super film! Ik kan hier niets slecht over zeggen! Deel 2 mag van mij snel uitkomen hoor! Spannend!

Score IMDB: 6.9/10
Mijn score: 10/10


Welke film bekeek jij onlangs nog? 


3 opmerkingen

 1. Maleficent vond ik ook erg leuk! Ik ben dan ook erg benieuwd naar Into The Woods, met Meryl Streep. Ook al zo'n sprookjesachtige film. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag in Maart 2 films op 1 avond :p De 1ste was Babe :D Daarna zag 'k nog This means war. Zeker de moeite die laatste ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, Babe gezien? ;) En jaaa, This Means War staat al lang op mijn watchlist. Moet ik nog altijd eens een keertje zien!

   Verwijderen