Mijn leukste LONDEN foto’s

Bij ons is het traditie dat mijn mama, mijn zus en ik elk jaar vijf dagen op citytrip trekken om samen te gaan shoppen. Tot vorig jaar gingen we iedere zomer naar Londen omdat we het daar gewoon zo tof vinden. Een camera sleurde ik nooit mee want we gingen nu eenmaal om te shoppen 😉 Als ik foto’s wou nemen dan gebruikte ik gewoon mijn iPhone omdat dat veel makkelijker was tussen het winkelen door. Haha. Shopaholic-problems, much?! In ieder geval… ik was naar mijn foto’s van Londen aan het terugkijken en besefte dat ik daar effectief nooit veel gefotografeerd heb. Na àl die keren dat ik al in Londen ben geweest heb ik er zo goed als alleen maar foto’s van The Londen Eye aan overgehouden . Haha. Dat heeft blijkbaar veel indruk achtergelaten. Kijken jullie mee naar mijn leukste Londen (Eye) foto’s? 🙂

Comments (5)

 • Evelyne Vergote

  27 april 2015 at 10:33

  My God, I wanna go to London! 😀 Dat staat echt nog op m'n verlanglijstje, bij zovele andere reislanden 😉

 • Nesrin

  27 april 2015 at 11:41

  Gave foto's! Londen is erg leuk. Ik ben er slechts een keer geweest en het was zo koud toen.

  1. HosteSarah

   27 april 2015 at 15:12

   Dankjewel 🙂 En ja, in Londen moet je een beetje geluk hebben met het weer. Wij zijn er altijd in de zomer geweest en hebben dikwijls regen gehad. Haha.

 • Arjanne – a sky full of stars

  29 april 2015 at 18:14

  Mooie foto's joh! Vooral die met de regendruppels en telefooncel is superorgineel! Wel erg jammer dat die regendruppels er waren natuurlijk.

  1. HosteSarah

   29 april 2015 at 18:33

   Dankjewel! En haha, ja… Altijd een beetje geluk hebben met het weer in Londen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Review - Essence lipstick 55 Coralize Me!

Volgende bericht

Serie - Under The Dome