Mijn leukste LONDEN foto's

Bij ons is het traditie dat mijn mama, mijn zus en ik elk jaar vijf dagen op citytrip trekken om samen te gaan shoppen. Tot vorig jaar gingen we iedere zomer naar Londen omdat we het daar gewoon zo tof vinden. Een camera sleurde ik nooit mee want we gingen nu eenmaal om te shoppen ;) Als ik foto's wou nemen dan gebruikte ik gewoon mijn iPhone omdat dat veel makkelijker was tussen het winkelen door. Haha. Shopaholic-problems, much?! In ieder geval... ik was naar mijn foto's van Londen aan het terugkijken en besefte dat ik daar effectief nooit veel gefotografeerd heb. Na àl die keren dat ik al in Londen ben geweest heb ik er zo goed als alleen maar foto's van The Londen Eye aan overgehouden . Haha. Dat heeft blijkbaar veel indruk achtergelaten. Kijken jullie mee naar mijn leukste Londen (Eye) foto's? :)

5 opmerkingen

 1. My God, I wanna go to London! :D Dat staat echt nog op m'n verlanglijstje, bij zovele andere reislanden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave foto's! Londen is erg leuk. Ik ben er slechts een keer geweest en het was zo koud toen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) En ja, in Londen moet je een beetje geluk hebben met het weer. Wij zijn er altijd in de zomer geweest en hebben dikwijls regen gehad. Haha.

   Verwijderen
 3. Mooie foto's joh! Vooral die met de regendruppels en telefooncel is superorgineel! Wel erg jammer dat die regendruppels er waren natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En haha, ja... Altijd een beetje geluk hebben met het weer in Londen :)

   Verwijderen