Ik blog 6 maanden!

Wow. Ik blog gewoon al zes maanden. Wat gaat de tijd toch snel!

"I could be jogging but I'd rather be blogging"
En wat doe ik het graag, dat bloggen. Ik ben gewoon gestart om me met iets bezig te kunnen houden. Ik was op zoek naar werk en zat 24h/24h thuis. Dagelijks bloggen was een leuk tijdverdrijf. Nooit gedacht dat ik het zo lang en zo goed zou kunnen volhouden. Zeker niet omdat ik zo goed als meteen nadat ik mijn blog gestart had een fulltime baan vond. Dan maar bloggen nà het werk! Andere mensen gaan sporten, ik ging naar huis om te bloggen ;) De quote "I could be jogging but I'd rather be blogging" is me op het lijf geschreven. Haha.

Spellingsfouten hier, typefouten daar...
En ja, ik geef het toe. Mijn blog is waarschijnlijk de blog met de meeste spellings- en typefouten ooit. Oeps. Ik blog puur voor mijn plezier; ik schrijf gewoon wat er in me opkomt en lees mijn artikels ook niet altijd na. Sorry, not sorry. Al moet ik zeggen dat ik mij er de laatste tijd een beetje slecht bij begin te voelen. Toen ik mijn blog begon ging ik er van uit dat niemand mijn posts ooit zou lezen; maar nu ik weet dat ik wél lezers heb moet ik misschien maar een beetje meer moeite beginnen te doen. Dat verdienen jullie wel :)

De lay-out
Oh My God! Ook hier ben ik geen held in. Mijn lay-out is al 100x veranderd en ik ben er nog steeds niet tevreden mee. Haha. Ik heb de indruk dat je met blogspot niet zoveel kunt doen qua lay-out (?) en zou graag ooit een eigen domein hebben. Who knows. Misschien komt het er ooit wel eens van :)

Statistieken
Ik hou me niet zo bezig met statistieken omdat ik er gewoon niet zo veel van ken (want wat zijn veel en wat zijn weinig bezoekers?), maar momenteel zit ik op 10.000 pageviews, 45 reacties en 63 bloglovin' volgers. Woah! Dankjewel iedereen! In mijn ogen zijn dat er toch een heleboel ;) Het is heel leuk te weten dat er mensen zijn die mijn blog lezen én dan ook nog eens de moeite doen om een reactie te plaatsen. Voor MIJ dan nog wel! Wauw. Dankjewel, dankjewel, dankjewel :D

Suggesties?
Jullie mogen altijd laten weten wat jullie van mijn blog vinden, jullie mogen spellings- en typefouten natuurlijk melden en jullie mogen ook zeggen over welke onderwerpen ik (meer) kan schrijven. Suggesties zijn altijd welkom :)

Nog eens bedankt voor het lezen van mijn blog. Op naar de volgende zes maanden :)

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Jaa nu lezen meerdere mensen je Blog! Ik vind je lay-out heel mooi, lekker overzichtelijk! En wat betreft de spelling, ik lees bij mij altijd mijn berichten nog een keer door omdat het ook leuk is om terug te lezen. Maar je moet altijd doen wat je zelf leuk vind :D ik volg je met veel plezier, keep it going!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spellingsfouten? Ik heb nog geen gevonden hoor ;) Zoals je weet ben 'k 't even gestopt, maar 'k doe 't ook graag nu. Al kan 'k 't helaas niet elke dag doen, maar ik doe m'n best om 't zo vaak mogelijk te doen. Als 'k een moment vrij heb & 'k heb een onderwerp :) Jij hebt veel meer lezers dan ik, dus je mag trots zijn op je blog ;)
  Goe bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danku! En op onderwerpen komt ge nog wel. Van zodra ge aan iets denkt waar ge over kunt schrijven moet ge da gwn ergens opschrijven (in uw gsm ofzo). Op die manier verkrijgt ge op den duur een heel lijstje met dingen waar ge nog blogs over kunt schrijven :

   Verwijderen
 3. Aaah wauw meis: van harte gefeliciteerd nog met je 6 maanden. De tijd gaat zo ontzettend snel hea als je blogt en inderdaad wat jij zegt: het is zo fijn om lekker van je af te kunnen schrijven! Ik ben voor het eerst op je blog en vind het er prachtig uit zien hoor dus complimenten daarvoor. Je schrijfstijl spreekt mij ook ontzettend aan: lekker spontaan en vrolijk haha! Ik ben in ieder geval fan :-) Liefs, Deisy

  BeantwoordenVerwijderen