Face of the day

Als het op make-up aankomt dan opteer ik meestal voor een neutrale look. Ik speel graag met de verschillende kleuren uit mijn Naked Paletten van Urban Decay, en qua lippen gebruik ik meestal enkel en alleen een balsem. Dit keer gebruikte ik echter wél een lippenstift. Dit is mijn face of the day.

Ik begin mijn make-up routine altijd met een vochtinbrengende crème, een serum tegen de wallen en een lippenbalsem. Een primer voor het gezicht en concealer kan ik ook niet missen. Foundation bracht ik vandaag ook aan omdat ik last had van puistjes op mijn kin (ugh), maar dat is zeker niet iets wat ik dagelijks/graag draag. Bronzer, blush en highlighter zijn wel absolute musts! Ik ben compleet verslingerd aan mijn Naked Flushed palette van Urban Decay. Wat een toppertje. Qua ogen gebruikte ik eerst een primer en dan de kleuren Virgin, Buck en Half Baked uit mijn Naked palette. Ook voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik de kleur Buck. De mascara die ik gebruikte is tevens mijn favoriete mascara ooit (no joke!), namelijk die van Essence; I love Extreme.


Afwerken met de Longer Lasting Lipstick 001 van Hema en klaar is kees. 


Gebruikte producten
- Clinique Dramatiqally Different Moisturizing Lotion
- Clinique All About Eyes Serum
- Maybelline Baby Lips in Mint Fresh
- Hema Make-Up Base
- Hema Foundation 001
- L'Oréal Dream Lumi Touch Concealer
- Naked Urban Decay Flushed
- Naked Urban Decay
- Urban Decay Eyeshadow Primer Potion 
- Essence I Love Extreme 
- Hema Longer Lasting Lipstick 001


2 opmerkingen

  1. Heel mooi! Het ziet er allemaal heel natuurlijk uit, bij mij lukt dat nooit, haha!

    ♥♥♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen